Aug 20, 2013

Trends & Details at CIFF - Copenhagen International Fashion Fair

The awesome ladies Jette (left) and Charlotte (right)
 Star Rock - danish jewelry webshop, soon to launch worldwide shipping!
 Amazing clutches from Triple 7 - I hope they find their way to a danish/european retailer!
by Burin - danish brand carrying gorgeous leather handbags, shoes, boots and more

Jeg har lige et sidste, lille indlæg fra modeugen. Da jeg var med Carmakoma ude i Bella Center, havde jeg lidt tid til at snuse rundt. Det blev ikke til så meget, men jeg havde aftalt med designeren Charlotte fra Star Rock, at jeg lige ville hilse på. Hun er simpelthen den sødeste kvinde - energisk og kreativ. Hun har et virkelig stort drive og en passion for det hun laver, og jeg er vild med hendes fokus på symboler og energier. Der er lagt mange tanker og kærlighed i de smykker! Jeg faldt også over de lækreste plexiglas clutches i forskellige farver fra Triple 7. SÅ fede! Og så smuttede jeg også forbi by Burin. by Burin laver vildt lækre lædervarer, bl.a tasker, punge, sko og støvler. Jeg forelskede mig hovedkulds i de blå sko og de super funky, lyse støvler. Når det kommer til støvler og større tasker, så har jeg en tendens til kun at købe sort. Det er også cool, og det passer til rigtig meget, men jeg har altså besluttet mig for at prøve at bryde det lidt... i hvert fald senest til foråret, hvor disse smuklinger kommer på markedet. Jeg lover at lave mere accessories-trendspotting til næste modeuge, for rent faktisk faldt jeg over en del fede ting - og det er jo i sidste ende detaljerne der samler et outfit og gør det personligt!

------------------------------------------------

I have one last and little post about Copenhagen Fashion Week. When I was with Carmakoma at CIFF, I had a little time to snoop around. I didn't spend too long though, but I had talked to the designer Charlotte from Star Rock about stopping by. She's the sweetest woman - so energetic and creative. She has a huge drive and a passion for what she does, and I love how she focuses on symbols and energies. A lot of thought and love have been put into her pieces! I also stumbled across these amazing plexi glass clutches from Triple 7, that came in several colours. So cool! And I also stopped by by Burin, who make really awesome leather bags, shoes, boots and purses. I fell head over heels for these blue brogues, and also really loved the funky boots. When it comes to larger handbags and boots, I tend to buy mostly black, which is cool and goes with a lot, but I've decided to try and switch it up just a bit... no later than next Spring, where these babies will be available! I promise to do more accessories trendspotting next fashion week, as I did actually see a lot of cool stuff this time - and at the end of the day, it's the details that finish off an outfit and make it personal!

No comments:

Post a Comment