Aug 24, 2013

We Danced All Night To The Best Song Ever

Hat: H&M // Bag: Romeo + Juliet // Lipstick: Maybelline Sensational Colour Vivid 906 "Hot Plum"
T-shirt: eBay // Skirt: Asos // Tights: Zizzi // Boots: Steve Madden 
Necklace & Double Spike Ring: Glitter // Cross Ring: Gina Tricot // Nailpolish: OPI "Mod About You"

 Hvis I ikke allerede har fundet ud af det via instagram (@stickysweetdanish), så er jeg lidt af en "Directioner" - dvs. jeg er pænt glad for One Direction. Jeg kunne skrive en hel afhandling om, hvordan man kan være med på teenagebølgen som 29-årig, men jeg lader det blive ved, at jeg bliver vildt glad af deres musik. Den er carefree, super happy og jeg slipper alle mine sorger og bekymringer, når jeg fjoller rundt til deres søde popmusik. Hvordan det så hænger sammen med at jeg går i byen på rock steder, hænger ud med metalhoveder og selv klassificerer mig selv som lidt af en "rock chick", må jeg være jer svar skyldig på. Jeg er vist pænt kompleks, haha! Anyways, så har drengene lige udgivet deres film "This Is Us", som jeg var til forpremiere på i onsdags. Vi var fire piger afsted (allesammen over 26!), og så den i 3D. Det var virkelig flot filmet. Jeg er ikke vildt god til 3D film, men jeg kunne sagtens følge med og have glæde af de fleste af effekterne alligevel. Filmen varer 1½ time, og er 62 minutters koncertoptagelser og 28 minutters optagelser bag scenen, interviews, privatliv osv. Man skal nok være rimelig vild med One Direction for at få noget ud af filmen, men jeg synes at den var god! Jeg havde dog lidt ondt i ørerne da jeg gik derfra. Teenagepigerne skriger ikke kun til koncerter, suk. Jeg havde aftalt med tøserne at aftenens outfits skulle indeholde en One Direction T-shirt, så min var denne sorte sag købt på Ebay. Printet skulle egentlig stå på ryggen, men jeg synes at det så federe ud at vende den om. Så det gjorde jeg! Hvis I ikke er vilde med 1D, kunne man sagtens have sat en anden form for sports t-shirt til og have fået omtrent samme udtryk. Jeg kan dog godt lide, at man ikke lige umiddelbart forbinder denne t-shirt med bandet, medmindre at man selv er fan (men til andre Harry-fans derude, så er både hatten og støvlerne til outfittet også en tribute til ham og hans stil). I sidste ende er det dog stadig pænt meget et "Rikke"-outfit, og jeg er faktisk ret vild med det. Også kudos til Stine, som tog disse gode billeder! 

Bonusinfo: Jeg blev efter filmen skudt til "at være på drengenes alder", dvs. ca. 21 år. Still got it.

-------------------------------------------------------

To thos of you who haven't noticed via instagram (@stickysweetdanish), I'm a bit of a "Directioner" - that means that I'm pretty fond of One Direction. I could write an entire thesis on, how I could jump on this teenage hype being a 29-year-old woman, but let's just leave it at the fact that I really enjoy their music. It's carefree, super happy, and it makes me forget all my troubles when I dance around silly to the sweetest pop tunes. How this all goes hand in hand with the fact that I like to go out to rock bars, hang out with guys that listen to heavy metal, and consider myself a bit of a "rock chick", I have no idea. I'm pretty complex I think, haha! Anyways, the boys just released their movie "This Is Us" and I attended the danish prepremiere on Wednesday. We were four girls (all over 26!), and we saw it in 3D. It was incredibly made. I'm not that good with 3D, but I could still follow it and enjoy most of the effects. The movie lasts 1½ hours and consists of 62 minutes of concert footage and 28 minutes of backstage stuff, interviews and their personal life. You'd probably have to be a bit of a 1D fan to enjoy the film, but I really liked it! My ears were ringing a bit when we left though. Teenage girls don't just scream at concerts, sigh. The girls and I had all planned of wearing a band t-shirt, so I incorporated this black one from Ebay into my outfit. The print was actually meant to go on the back, but I liked it better this way, and just turned it around. If you're not a fan, you could easily replace it with another sports t-shirt of a kind, and get the same effect from it. I like that people don't immediately spot that it's a 1D shirt, unless they are part of the fandom, too (and to all you other Harry fans out there, the hat and the boots were also a tribute to him and his style). At the end of the day, it's still very much a "Rikke" kind of outfit, and I'm actually pretty happy with it. Kudos to Stine who took these great pictures by the way!

Bonus info: After the movie I was estimated to be "about the same age as the boys", which means around 21. Still got it.2 comments: