Aug 26, 2013

Ya gotta keep pushin' for the fortune and fame

Shirt: Gina Tricot // Dress: Asos // Tights: Zizzi
Bandana: Ebay // Rings: Message // Boots: Steve Madden

Her får I mit outfit fra i lørdags, hvor jeg var ude at shoppe med min mor og søster i Odense gågade. Det var dejligt vejr, med en lille smule skyer, og derfor var det heldigvigvis ikke nødvendigt med jakke. I stedet lånte jeg denne skjorte af min mor, som jeg syntes gav outfittet det sidste pift. Jeg kanaliserede åbenlyst min indre Axl Rose, men jeg har heldigvis også altid været glad for Guns'n'Roses, haha! Efter at vi havde spist frokost, fandt vi denne fede graffitivæg ved Brandts Passage, og selvom solen stod lige på, måtte jeg bare have billeder lige netop dér. De var nok blevet bedre, havde det været overskyet, but you get the picture. Det var en superhyggelig dag, og den blev da heller ikke værre af, at vi sluttede den af med hjemmelavet pulled pork burgere efterfulgt af film på sofaen. Jeg elsker at være hjemme på besøg! Har I haft en dejlig weekend?

----------------------------------------------------

Here's my outfit from Saturday where I went shopping with my mom and my sister. The weather was lovely, with just a slight overcast, so I didn't need a jacket. Instead I borrowed this shirt from my mom, which I really think finished off the outfit. I was obvioulsy channeling my inner Axl Rose, but luckily I've always been pretty fond of Guns'n'Roses, haha! After having lunch, we found this really cool graffiti wall, and I just had to have my pictures taken right there, even though the sun was in my eyes. They probably would have turned out better if the sun hadn't been out, but I think you get the idea. It was a fantastic day, also thanks to the fact that we ended it with homemade pulled pork burgers and then a movie on the couch. I love being home for a visit! How was your weekend?

2 comments:

  1. sehr sehr cooler look! steht dir!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Danke dir! Jetzt muss ich auch bald was für deinen Blog machen, wie versprochen xx

      Delete