Aug 28, 2013

You're Gonna Hear Me Roar


"I used to bite my tongue and hold my breath, scared to rock the boat and make a mess.
So I sat quietly, agreed politely. I guess that I forgot I had a choice.
I let you push me past the breaking point. I stood for nothing, so I fell for everything.
You held me down, but I got up, already brushing off the dust.
You hear my voice, you hear that sound. Like thunder, gonna shake your ground.
You held me down, but I got up. Get ready cause I’ve had enough.
I see it all, I see it now: I got the eye of the tiger, the fighter, dancing through the fire.
Cause I am a champion and you’re gonna hear me roar."

 - Katy Perry "Roar"

Cardigan: Gina Tricot // Jumpsuit: Zizzi // Heels: Asos // Lipstick: MAC // Jewelry: my sister's

Jeg var nødt til at starte dette indlæg med vise ord fra frk. Perry, da jeg er blevet helt forelsket i den sang. Hvis I ikke har hørt den endnu, så gør jer selv den tjeneste at tjekke den ud. Jeg udlever rigtig mange følelser igennem musik, og jeg spiller det ofte for netop at bearbejde følelser og oplevelser. Denne sang er helt i toppen på min afspilsningsliste lige nu, hvor jeg føler at jeg er inde i en rigtig stærk stime, og hvor jeg har tænkt mig at sparke røv i mange aspekter af mit liv. Den giver mig styrke og giver mig troen på, at jeg godt kan! 

Titlen passede også godt på indlægget her, da jeg har min nye leopardplettede buksedragt fra Zizzi på. Jeg forelskede mig i den så snart jeg så den i butikken, men var ikke sikker på om den ville klæde mig. Efter at have set min veninde Stine se helt fantastisk ud i den til Zizzis modeshow, var jeg dog ikke i tvivl om at jeg i det mindste måtte prøve den på. Det gjorde jeg dagen efter showet, og halle-f***ing-lujah, den klædte også min kropstype! Det smarte dobbeltlag på forsiden camouflerer min mave, og de smalle ben med hængerøv balancerer det lidt posede look foroven. Endnu en genial detalje er, at man kan placere elastikken i livet som man vil, og dermed justere, hvor den skal sidde i forhold til ens talje. Derved kan man også vælge, hvor meget hængerøv man vil have. Ligeledes kan man smøge bukserne op og få et 3/4-ben, som ser supercool ud! Buksedragten kan også styles mere casual, og den ville fx. gøre sig godt med et par high-top sneakers (eller sneaker wedges) og en collegejakke. For et professionelt eller klassisk look, er den også lækker med en blazer til. Mulighederne er uendelige - og de gode nyheder er, at den også fås i sort og navy, samt i en udgave med ærmer. Der er altså noget for enhver smag, og jeg kan garantere jer for, at kurvede kvinder sagtens kan bære looket - og da buksedragter er en af sæsonens absolutte musthaves, er der ingen undskyldninger for, ikke at prøve trenden af!

----------------------------------------------------

I had to begin this post with wise words from ms. Perry, as I've fallen completely in love with this song. If you haven't heard it yet, do yourselves a favor and check it out. I work through a lot of my emotions using music, and often play songs that capture what I'm feeling or experiencing at certain moments in my life. Right now this song is at the top of my playlist, as I feel like I'm on a roll right now, and I'm planning on kicking ass in various areas of my life. It gives me strenght and makes me believe that I can actually do it!

The title also suited this post perfectly, since I'm wearing my new leopard jumpsuit from Zizzi. I fell in love with it as soon as I layed eyes on it in my store, but I wasn't sure it would suit me. After seeing my friend Stine looking absolutely amazing in it at Zizzi's fashion show, I had to at least try it on though. I did exactly that the day after the show, and halle-f***ing-lujah, it looked good on my body shape, too! The clever double layer on the front camouflages my belly, and the baggy lower part with skinny legs, balances out the top. Another brilliant detail is the fact that you can place the elasticated waist wherever it suits you better, and by doing that you can also decide how baggy you want the lower part to be. Another option is going for a 3/4 lenght in the legs by pulling the fabric up under your knees, which also looks really cool. For a more casual look, you could style the jumpsuit with high-top sneakers (or sneaker wedges), and a college jacket. A blazer would add a more business- and classic look to it. It's such a versatile piece and the options are endless! This jumpsuit also comes in black and in navy, and even in a version with sleeves. There's something for everyone, and I can guarantee you, that jumpsuits look good on curvy women, too - and since it's one of the biggest trends of the season, there's really no excuse for not trying out this look!

19 comments:

 1. Du ser fuldstændig fantastisk ud i det outfit!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusind tak, Marie! Hvor er du sød!

   Delete
 2. Hvor er den bare super fed den dragt!! Den klæder dig rigtig godt og det er så pænt til dig med opsat hår! :)
  Ej den må jeg ind og prøve, håber de har den i "min" Zizzi! Og så må det gerne blive d. 1. NU! ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mange tak, Henriette! Det må jeg gøre noget mere så :-P Ja, skynd dig endelig ind og prøv - de går som varmt brød!!

   Delete
 3. Sehr, sehr genial! You look stunning!
  Abgesehen von dem wirklich sexy Jumpsuit, ist der Cardigan extrem cool.

  You are so lucky to work in a Zizzi store :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Danke schön, Liebes! Ja, ich freu mich auch öfters darüber. Hoffentlich schickt Zizzi irgendwann nach Deutschland. Sonst gibt's ja z.B Navabi, die einiges von Zizzi haben! :-D

   Delete
  2. Ja, das wär super!
   Dort aber auch noch zu arbeiten, muss toll sein. Würde mich vermutlich aber auch ziemlich in Versuchung bringen ;)
   Da ich eh dringend einen Nebenjob brauche, wünschte ich, wir hätten auch schöne +Size-Läden, und nicht nur Ulla-Popken-Verschnitte. Ich wäre die erste Bewerberin! :D

   Delete
  3. Haha, darauf kannst du wetten! Ich kann dich sehr gut verstehen, hoffentlich zeigt sich bald irgendwas!

   Delete
 4. Hallo, jeg digger det! Både dragt og især håret. Mere af det!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Fedt manner ;-) Jeg skal prøve! Tak!

   Delete
 5. I am not a big fan of jumpsuit but you look amazing!
  If you like Roar, listen to Brave by Sarah Bareilles (it's super similar - not sure who copied who! lol)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks babe! A lot of jumpsuits don't look too good on me, but this one is just perfect! Cool, I like Sara Bareilles, will have a listen! xx

   Delete
 6. Hej.
  Jeg er ret ny på din blog - but I love it. Og jeg er ret forelsket i det her outfit - både dragten og især cardiganen. Har selv dragten med ærmer - det er bare so damm freaking varmt at have den på :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hejsa, og velkommen til! Jeg er glad for at du kan lide den :-) Nu bliver det heldigvis snart køligere, så er dragten jo perfekt med ærmer!

   Delete
 7. Dammit, det er lige præcis sådan en cardigan, jeg er på udkig efter - og så er den allerede udsolgt :( Du ser fuldstændig fantastisk ud :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Øv altså! Måske får de nye af dem? Ellers kig i butikkerne, jeg fandt min i Odense efter at være gået forgæves i København! Tusind tak for de søde ord :-*

   Delete
 8. love love love this look!! the long cardi, the hair!!

  ReplyDelete