Sep 5, 2013

10 random facts about meDa I tit har efterspurgt lidt mere personlige indlæg på bloggen, får I her 10 random, men dog personlige, facts om mig. Så kan I lære mig lidt bedre at kende, og jeg er spændt på at høre, om der er noget af det der overrasker jer!

 1. Mine absolutte yndlingschips er Kim's Osterejer, men jeg vil helst have dem lidt bløde, så jeg lader gerne posen stå åben et par timer før jeg kaster mig over dem.
 2. Jeg er et værre rodehovedet når jeg stresser over et eller andet. Mit hjem afspejler som regel min mentale tilstand, hvilket er virkelig uheldigt, for når her roder stresser jeg endnu mere oppe i hovedet.
 3. Jeg er udpræget B-menneske, så jeg går helst ikke i seng før kl. 2 og står helst ikke op før kl. 10. Skole og arbejde tvinger mig dog til at stå tidligere op enkelte dage, men det betyder ikke at jeg så går tidligere i seng aftenen før.
 4. Min største craving er brød, og det er altid en kamp at undvære det, når jeg prøver at leve lidt sundere. Derfor er mine snydedage altid fyldt med rundstykker og pizza, haha.
 5. Jeg har været på 7 rusture: min egen, da jeg startede på Religion i Odense i 2005, herefter som hjælpetutor i 2006 & 2007 (hvor jeg faktisk havde orlov), min egen på Tysk i København i 2008, herefter som tutor i 2009, tutorkoordinator i 2010 og som hjælpetutor i 2012. Nu er jeg vist også ved at have løbet de horn af mig, og det er helt rart slet ikke at være involveret i introforløbet i år.
 6. Min største usikkerhed omkring mit udseende, er min hud og mine øjenbryn. Jeg har kæmpet med urenheder og udslæt de sidste mange år, og mine øjenbryn kan jeg ikke ret godt lide uden at de er tegnet op. Heldigvis ses det  ikke så tydeligt på billeder.
 7. Jeg er mega hundeskruk for tiden, og ville så gerne anskaffe mig en Corgi. Desværre må jeg ikke have hund her hvor jeg bor, og desuden har jeg slet ikke råd til at have en hunni endnu. Øv!
 8. I alle mine blå bøger fra folkeskolen, gymnasiet og højskolen, står der nævnt at jeg altid møder op i nyt tøj, ligemeget hvor flad jeg er. Flere af dem nævner, at jeg i fremtiden ville ende med at blive journalist - det er jeg nu ikke, men det er da lidt sjovt at jeg med bloggen alligevel rammer de to ting meget godt!
 9. Jeg er storesøster, og lærte rimelig hurtigt at udnytte det faktum, at der var kommet en lille ny til. En dag blev jeg konfronteret med at have tegnet på væggen, hvortil jeg blot svarede: "det var ikke mig, det var hende der", og pegede på min to uger gamle søster, som lå hjælpeløst og uskyldigt i sin barnevogn. Genialt!
 10. Min største fobi er vandmænd, og jeg bader ikke i havet, hvis jeg har set så meget som blot én ligge og flyde i strandkanten. 
Hvad overraskede eller underholdte jer mest? Kan I relatere til noget af ovenstående?

-----------------------------------------------------


Since you've requested more personal posts, here are 10 random, yet personal, facts about me. You might get to know me a bit better, and I'm excited to see if there's anything in there that surprises you!


 1. My favourite kind of chips are cheese doodles/cheetos. But I like them soft, so I usually open up the bag a few hours before throwing myself at them.
 2. I'm such a messyhead when I'm stressed out. My appartment usually reflects my mental state, which is unfortunate as I tend to stress even more if it's all cluttered.
 3. I'm the biggest night owl. I prefer not to go to bed before 2AM, and not to get out of bed before 10AM. Work and school force me to get up earlier sometimes though, but that doesn't mean I'll go to bed any sooner.
 4. My biggest craving when I'm trying to eat healthier is bread. That's why my cheat days are always full of white bread rolls and pizza, haha.
 5. I've been through 7 freshmen trips (2 days away at a cottage when the new students start every fall). My own when I started Religious Studies in 2005, then as a tutor in 2006 & 2007 (though I was on leave from Uni), my own when I started Germanistics in 2008, then as a tutor in 2009, tutor coordinator in 2010 and tutor in 2012. I feel like I've tried it plenty enough times now, and it's kind of nice not being involved with the freshmen at all this year.
 6. My biggest insecurities about my looks are my skin and my eyebrows. I've been battling impurities and rashes for a few years now, and I just don't like my eyebrows when they are not filled in. Luckily none of it shows too much in photos.
 7. I'm dying to get a dog at the moment, and I'd love to get a Corgi. I'm not allowed to have pets in my appartment though, and I can't really afford one anyways. Booh!
 8. In all my yearbooks it says that I always show up in new clothes, no matter how broke I am. Most of them mention that I'd end up being a journalist - obviously I'm not, but it's kind of funny how both of these things connect with my blog!
 9. I'm a big sister and I learned to take advantage of that early on. One day I was confronted with having drawn on the walls in the house, to which I simply replied: "it was that one who did it", and pointed at my two weeks old sister who was lying innocent and helpless in her cradle. Brilliant!
 10. Jellyfish are my biggest phobia, and I won't even go swimming in the ocean if I see as much as just one floating around the shore. 
What surprised or entertained you the most? Can you relate to any of the above?

2 comments:

 1. Jellyfish totally freak me out too! I'm glad I'm not alone on that one.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totally not. They are the worst!!! :-(

   Delete