Sep 22, 2013

A Night at the Zoo

Band Tee & Cap: available @Franklin Zoo // Waistcoat: Vero Moda // Skirt: H&M // 
Tights: @Asos Curve // Boots: Steve Madden // Fannypack: Trend
    

 I dag får I ikke et instagram-indlæg, men derimod får I et indlæg med mit outfit fra i fredags (med billeder taget med min venindes telefon). Her var jeg til koncert og release party med det danske rock/grunge band Franklin Zoo, som lige har udgivet deres første album "Untamed". Min veninde er kæreste med den ene guitarist, og vi stod sammen med en anden af hendes veninder for salget af merchandise. Det var en pissefed koncert, og en helt igennem genial aften på High Voltage. I undrer jer måske lidt over, at jeg både er til One Direction og (hård) rockmusik, men sådan er jeg - meget kompleks! Tjek endelig bandet ud her, og nyd så lige den nice video også. Jeg håber at I har haft en god weekend!

-----------------------------------------------------------------

There's no instagram update for you today, but you do get a post with my outfit from Friday night (with pictures taken with my friend's phone). I was at a concert and release party with the danish rock/grunge band Franklin Zoo, who have just released their first album "Untamed". My friend's boyfriend is one of the guitarists, so together with another friend of hers, we took care of selling the merchandise. It was a kick-ass concert, and a brilliant night at High Voltage in Copenhagen. You may think it's weird that I'm both into One Direction and (hardcore) rock music, but that's just the way I am - a bit complex! Please check out the band's website here, and enjoy the video I posted, too. I hope you've had a great weekend!

3 comments:

 1. Hey Rikke :) jeg har længe kigger op de der strømpebukser på ASOS (for de er da en lidt fræk detalje) meeeeen jeg er lige nødt til at høre hvordan kvaliteten er på dem? holder de til mere end 1 gang eller går de i stykker bare man kigger på dem?

  mvh Maibritt :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Maibritt,
   Det gennemsigtige stykke er ret fint, så det skal du passe på med, hvis du som mig tåger lidt rundt når du bliver fuld. Jeg ødelagde et par da jeg skulle have dem på igen efter en tissetur. Men hvis du er opmærksom på det, så holder de ganske godt. Det sorte stykke er en 80 denier vil jeg tro, og altså meget modstandsdygtigt. :-)

   Delete
 2. cute outfit :) i love the hat on you, :)

  xx
  Anita

  ReplyDelete