Sep 18, 2013

Double Up [Polkadots]


Dress: Ellos // Tights: Zizzi // Wedges: Asos // Hairband & Jewelry: Glitter // Lipstick: Maybelline 906 "Hot Plum"

Så er der sørme gået to uger, og det er tid til endnu en omgang Double Up med Karina fra Copenhagen Curves. Denne uges tema er "polkadots", så selvom jeg næsten lige har haft denne kjole på bloggen (se her), hoppede jeg altså i den igen. Til gengæld har jeg stylet den meget anderledes - med inspiration fra Minnie Mouse lader det til. Haha! Dette var hvad jeg havde på da Sara og Stine var hjemme hos mig i lørdags. Vi hyggede med god musik, spil og Asti til kl. 3 om natten. Det var en supersjov aften, og jeg glæder mig allerede til næste gang! Jeg fik ikke snuppet billeder udenfor, da det var mørkt, så I må nyde synet af mine stribede gardiner i baggrunden. Det giver lidt en sjov kontrast til den prikkede kjole ;-) 

Smut også forbi Karina!
----------------------------------------------------------

Two weeks have passed, and it's time for another Double Up with Karina of Copenhagen Curves. This time the theme is polkadots, so even though I just recently showed you the dress (see here), I chose to wear it again. I've styled it completely different this time - with inspiration from Minnie Mouse it would appear, haha! This is what I wore on Saturday when Sara and Stine came over to my place. We listened to music, played games and drank Asti until 3 AM. It was super fun, and I'm already looking forward to next time! I couldn't get pictures outside, as it was dark, so you'll have to enjoy my striped curtains as a backdrop. They give a funny contrast to the dotted dress ;-) 

Now go check out Karina!

2 comments:

  1. Jeg er lige stødt på din blog og tror da, at jeg vil kigge lidt forbi i ny og næ:) Du ser rigtig godt ud i denne polkaprikkede kjole. Jeg bliver aldrig træt af polkaprikker og med håret, neglelakken og det hele, stråler du:)

    http://carrymystyle.com

    ReplyDelete