Sep 10, 2013

I wish I was wearing... #Urban Parisienne

Sunglasses: Asos // Earrings: Asos // Ring: Asos Curve // Bag: Asos // Hat: New Look // Shift Dress: Dorothy Perkins // Faux Fur Jacket: Dorothy Perkins // Ankle Boots: Asos // Nailpolish: OPI "Alpine Snow" @billigvoks 

Hvor fedt er dette sæt ikke lige? Ja undskyld - hvis jeg selv skal sige det altså! Jeg faldt over hatten, og så den med det samme for mig sammen med en stribet kjole, og jeg vidste at min inspirationskilde var ovre i noget af det franske. Tit starter jeg med en enkelt ting når jeg bygger et outfit op, og lader den diktere, hvordan resten skal sættes sammen. Det føles lidt som magi, noget der sker helt af sig selv. Hvis jeg havde flere penge mellem hænderne havde jeg klikket hver eneste af disse ting hjem lige med det vuns. I stedet må jeg nøjes med hatten, som jeg er sikker på også passer sammen med noget jeg allerede har herhjemme. Husk at hvis I får lyst til at bestille neglelakken, så får I 10% på alt fra billigvoks.dk med koden: stickysweetdanish. Bare et lille tip ;-)

----------------------------------------------------

How awesome is this outfit? If I may say so myself! I stumbled upon the hat, and immediately pictured it with a striped dress, and knew that I was headed for a french inspired look. I often start with just one thing when I'm building an outfit, and I let that thing dictate how the rest is put together. It feels kind of like magic, something that just happens on it's own. If I were a rich girl, I'd order every single thing in this collage. Instead I have to settle for just the hat, which I'm sure will go great with stuff I already have in my closet ;-)

2 comments: