Sep 1, 2013

Instagram Sunday #3


Her får I et lidt sent indlæg om den forgangne uge på instagram (@stickysweetdanish). Sidste weekend var jeg i Odense, hvor jeg om søndagen var ude at spise frokost med min familie, for at fejre min farmor og mormor. Det er famse på billedet oppe til venstre! Vejret var fantastisk, så efter frokosten gik jeg en tur på havnen med mine forældre, søster og svoger (+ hund), hvor Fodboldfabrikken havde lagt sand ud og sat palmer op så det var helt som at være på ferie, haha. H.C. Andersen bopper stadig rundt derude også. Mens jeg var i Odense fandt jeg også min indre Axl Rose frem, og jeg havde den fantastiske buksedragt fra Zizzi på. Da jeg kom hjem til København igen ventede der en masse pakker på mig, bl.a. kom min nye (omdiskuterede) halskæde fra Black Heart Creatives, samt goodies fra både Asos og Zizzi. Midt på ugen mødtes jeg med den smukke Cassia De Mayo, som er en amerikansk plus-size model, som bor i Århus, men var i København på photoshoot. Jeg mødte hende til Carmakomas fashion party under modeugen, og det var dejligt at se hende igen! Om torsdagen er det altid #tbt på instagram, hvilket betyder "Throwback Thursday", og i denne uge så jeg tilbage på min tid som musicalaspirant. Nogle gange savner jeg det lidt. I fredags fik jeg mit outfit fra familiefrokosten på bloggen. Det var også dagen hvor jeg rundede 1000 følgere på instagram (wooohooo!!!), og så var jeg endnu engang inde at se One Direction "This Is Us" med Sara og Stine (ingen kommentarer). Bagefter endte jeg i byen med Kecia og hendes tossede venner, men det skal vist ikke dokumenteres yderligere, haha! Og i går holdt Zizzi så personalefest, hvor butikkerne fra København og omegn var inviteret på buffet og fri bar på Bakken. Det var min første tur derud (på trods af at jeg har boet herovre i over 5 år...), så selvfølgelig skulle aftenen sluttes af med en kæmpe candyfloss, og pigerne fra min butik skulle skyde sig til bamser. Hvilket de gjorde i stor stil! Det er nogle badass damer jeg arbejder sammen med! Har I oplevet noget sjovt i løbet af ugen?

------------------------------------------------

Here's a little late post on my week via instagram pictures (@stickysweetdanish). I spent last weekend in Odense, where I had lunch with my family and celebrated my grandmas on Sunday. This is my dad's mom in the top left corner! The weather was gorgeous, so after lunch my parents, sister, brother-in-law and I (+ dog) went for a walk at the harbour, where there was sand and palm trees up, and I almost felt like I was on a real vacation. Hans Christian Andersen is still bopping around out there, too. While home in Odense, I also dug out my inner Axl Rose, and wore the amazing jumpsuit from Zizzi. Back in Copenhagen, I got a lot of packages in the mail, including my necklace from Black Heart Creatives (which is already causing discussions), as well as parcels from both Asos and Zizzi. On Wednesday I met up with the gorgeous Cassia De Mayo who I first met at Carmakoma's fashion party. She is an american curvy model residing in Denmark, and was in Copenhagen for a shoot. It was great seeing her again! On Thursdays it's always #tbt on instagram, which means Throwback Thursday. This week I looked back on my time as an aspiring musical actress. I miss that scene sometimes. On Friday I put my outfit from the family lunch up on the blog. This was also the day where I hit 1000 followers on instagram (wooohooo!!!), and I went to see One Direction's "This Is Us" with Stine and Sara again (no comments...). Afterwards I ended up going out with Kecia and her crazy friends, but that sure doesn't need to be documented on here, haha! And then yesterday was the summer party for Zizzi stores in the Copenhagen area, where we were treated to a buffet and an open bar at the themepark "Bakken". After 5 years in Copenhagen, I'd still never been before, so naturally I had to have a huge cotton candy to finish the night off, and the girls went shooting for teddy bears - and won them of course. I work with some pretty badass women! Did you experience anything fun this week?

No comments:

Post a Comment