Sep 8, 2013

Instagram Sunday #4


Her får I et hurtigt og ret sent indlæg om min forgangne uge (sorry, jeg har været på arbejde i går og i dag, så jeg har ikke haft tid til at forberede det). I ugen der gik har jeg blogget et par forskellige outfits, som naturligvis også skulle på instagram. Jeg er startet på uni igen, og det er sidste semester med undervisning. Til foråret skal jeg skrive speciale (gisp)! Jeg er også startet til dans igen, og det var virkelig fedt. I den forbindelse har jeg snakket lidt om vægttab og mit eget kropsbillede og -historie. I torsdagens tilbageblik så jeg på nogle af bloggens allerførste outfits, og man må sige at der er sket en del på 3½ år! Derudover har jeg besøgt min veninde Louise og hendes yndige datter, Olivia, på 6 uger. Så har jeg flashet min billet til Olly Murs' koncert d. 13. oktober, og sidst men ikke mindst har jeg i går fået lavet mig en ny tatovering, som jeg slet ikke kan lade være med at fotografere igen. Jeg håber at I har haft en dejlig uge!

----------------------------------------------------

Here's a quick and late post about my week on instagram (sorry, but I've been at work yesterday and today and haven't had time to prepare this post). This past week I've blogged a few outfits and they made their way to instagram, too. I've started Uni again, and it's my last semester with classes. I'm writing my master thesis next Spring (yikes)! I've also started taking dance classes again, and it was so much fun. It made me talk about my weightloss and my own body image and -history a bit. For Throwback Thursday I looked back on some of the very first outfit posts on the blog. A lot has happened in 3½ years! This week I also visited my friend Louise and her adorable 6 week old Olivia. Then I flashed my Olly Murs ticket for October, and last but not least, I got a new tattoo yesterday and can't stop taking pictures of it. I hope you've had a great week!

No comments:

Post a Comment