Sep 15, 2013

Instagram Sunday #5


Denne uge har ikke været helt vildt oprivende, så jeg har heller ikke postet så meget på instagram. Et par selfies er det dog blevet til (#neverapologizeforselfies), og desuden de to outfits som kom på bloggen i denne uge. Derudover har jeg set tilbage på min backpackingtur i Australien med min søster i 2007. Her var jeg ude at snorkle The Great Barrier Reef, men var dog ikke så begejstret for det. Jeg er alt for bange for dybt vand og store fisk. Jeg smed også et babybillede op af mig selv - hvem havde troet at den lille trold ville blive til mig! Det er vildt underligt at tænke på. Så har jeg hørt god musik i form af Ray LaMontagne, og hygget med Sara og Stine til One Direction (eksklusive videoer forefindes på instagram @stickysweetdanish). Det var også ugen, hvor jeg bookede mine flybilletter til Plus London Three, en weekend fyldt med events for plus-size kvinder, og jeg glæder mig helt vildt meget - især til at møde alle de andre bloggere der deltager! Hvordan har jeres uge været?

---------------------------------------------------------

This week hasn't been the most exciting, and so I haven't posted that much on instagram. I did do a few selfies though (#neverapologizeforselfies), and also posted the two outfits that went on the blog. Besides that, I had a throwback to my time backpacking Australia with my sister in 2007, where I went snorkeling in The Great Barrier Reef, but didn't enjoy it that much. I'm too scared of deep sea and big fish. I also posted a picture of me as a baby. It's kind of weird to think that the little big haired creature turned into me! I've listened to good music this week, too: Ray LaMontagne, and then One Direction with my friends Sara and Stine (exclusive videos can be found on instagram @stickysweetdanish). This was also the week where I booked my flights to Plus London Three, a weekend of events for plus-size women. I'm so excited, especially to meet all the other wonderful bloggers! How was your week?

No comments:

Post a Comment