Sep 7, 2013

New in: beauty products


Jeg har lige fået en ny sending lækkerier fra billigvoks.dk, og ville lige vise jer dem på bloggen. Jeg er helt vild med Kevin Murphy's Hair Resort, som dufter lækkert af kokos og varme sommerdage, samtidigt med at den giver mit hår et lidt rodet beach look. Jeg bruger den hver dag! Redken er et nyt mærke på billigvoks, og jeg tester pt. deres Clear Moisture Shampoo, som indtil videre viser sig at være god. Mit hår bliver blødt og blankt og nemt at rede ud i hvert fald. Jeg har allerede den store udgave af Rusk's Body Wash, så den røg også med i kurven da jeg valgte Goldwell shampoo og balsam i rejsestørrelse (jeg har nemlig snart et spændende weekendophold i sigte). Sidst men ikke mindst ville jeg prøve en ny neglelakfarve, og gik efter OPI's Monsooner or Later. Jeg googlede swatches af den først, men er stadig overrasket over, at den er mere rød end orange. Jeg kan dog godt lide farven alligevel, og har den pt. på, på både hænder og fødder. Som et lille ekstra har de søde herrer fra billigvoks aktiveret min rabatkode igen, så hvis I vil shoppe hos dem, får I 10% rabat med koden: stickysweetdanish - jeg kan varmt anbefale det, da priserne i forvejen er virkelig lave og leveringstiden er hurtigere end hurtig! Så kig forbi, hvis I mangler hårprodukter, neglelak, make-up mm!

P.S: Produkterne har jeg fået foræret, men holdningerne er mine egne. Jeg får ligeledes ikke penge, hvis I bruger min rabatkode.

--------------------------------------------------------

This post is mainly aimed at my danish readers, as it's about a danish company called billigvoks.dk, where I'm currently testing some products they sell. I love Kevin Murphy's Hair Resort, as it smells lovely of coconut and warm summerdays, all while giving my hair a bit of a messy beach hair look, and I use it every day! The OPI nailpolish Monsooner or Later turned out to be more red than orange, but I still really like it and I'm wearing it on both my hands and feet at the moment. I got some travel sizes of Goldwell shampoo & conditioner, as well as my favourite body wash by Rusk, as I have an exciting weekend stay coming up. Last but not least, I'm testing Redken's Clear Moisture Shampoo, and so far it has left my hair smooth, shiny and easy to brush out. If you live in Denmark the discount code: stickysweetdanish gives you 10% off all orders on billigvoks, where the prices are already really low. I can highly recommend shopping with them, as the delivery is faster than fast, too!

P.S: The products were gifted, but the opinions are my own. I'm also not getting paid if you use my discount code.

No comments:

Post a Comment