Sep 16, 2013

Pink, it's the color of passion, 'cause today it just goes with the fashion

Cardigan: Gina Tricot // T-shirt: New Look // Skirt: H&M // Tights: Zizzi // 
Boots: Steve Madden //  Hat: H&M // Ring: Gina Tricot // Cuff: Century 21 // Bag: Curvacious Boutique

Og så blev det sandelig mandag igen! Jeg synes godt nok at dagene går hurtigt for tiden... 
Her får I et outfit fra 1½ uge siden, hvor jeg mødtes med mine veninder Sara og Stine, som skulle i biffen i Palads. Jeg havde lige et par timer at slå ihjel inden jeg skulle til dans, så vi mødtes til en sludder og jeg fik taget billeder til bloggen. Jeg ved godt at jeg går meget med hat for tiden, men det er lidt en kombination af, at jeg er blevet virkelig glad for hatte, og at jeg trænger til en tur i frisørstolen, haha! Der er heller ikke meget nyt over tøjet her, men kombinationen er lidt anderledes end hvad I har set før. Og sådan kommer det nok til at være et rum tid, for jeg skal spare op til Plus London Three, og må derfor ikke købe ret meget nyt tøj. I'll make it work! Ha' en god start på ugen!

---------------------------------------------------------

And then it was Monday again. I feel like time flies at the moment...
Here's an outfit from a few weeks back, where I met up with my friends Sara and Stine. They were going to see a movie, and I had a few hours to kill before dance class, so we hung out for a bit and I had my outfit photos taken for the blog. I know I'm often seen wearing a hat these days, and that's mainly because I've really gotten back into hats, but also because I really need to get my butt to the hair salon, haha! There's also nothing new about the clothes, but the combination is a little different from what you've seen before. It'll have to be like that for a while, as I'm saving up for Plus London Three and am not allowed to buy too much until then. I'll make it work! Have a great start to your week!

1 comment: