Sep 9, 2013

She's not afraid of all the attention, she's not afraid of running wild

 Top: Asos Curve // Leggings: Asos // Beanie: Sick Girl @Asos // Necklace: Black Heart Creatives // Sneakers: Le Coq Sportif // Square ring: H&M // Thin rings: Pilgrim // Skull ring: Glitter // Lipstick: Maybelline "Hot Plum" // Nailpolish: Deborah Lippmann "Polkadots and Moonbeams"

Jeg får snuppet så mange outfitbilleder for tiden, at de hober sig en lillesmule op, og derfor får I dem lidt forskudt af hinanden - det håber jeg ikke gør noget! Dette havde jeg på da jeg var i biffen med Stine og Sara forrige fredag (yes, vi så "This Is Us" igen). Jeg har lige fået min lettere omdiskuterede "fat bitch" halskæde, og jeg bar den med stolthed hele dagen og natten med. Jeg lagde slet ikke mærke til om folk kiggede - enten fordi jeg er så vant til at folk glor, eller fordi jeg nogle gange bare er i min helt egen verden. Jeg syntes at det var et cool outfit, det var bare virkelig varmt at have på i byen bagefter, så jeg måtte smide huen i løbet af aftenen. Den er jeg ellers også rigtig glad for, og den skal nok blive brugt flittigt når det bliver koldere lige om lidt. Jeg går i øvrigt og har massiv hårkrise, for jeg kunne virkelig, virkelig godt tænke mig noget helt nyt. Og jeg trænger virkelig også til det. Har I ikke nogle forslag til, hvad farve jeg skal gå efter? 

--------------------------------------------------

I've been able to take so many outfit pictures lately, that I have to post them a bit delayed - I hope you don't mind. I wore this outfit to the movies with Stine and Sara last Friday (yes, we saw "This Is Us" again). I just received my "fat bitch" necklace, and I wore it with pride all day and all night. I didn't really notice if people were looking, either because I'm so used to people staring, or because I'm often in my own little world. I thought this outfit was really cool, it was just quite warm wearing it out on the town later on, and I had to take off the beanie. I'm quite fond of it though, so I'll definitely be wearing it more once the weather gets cooler. I'm having a massive hair crisis at the moment by the way, and I could really use something completely new and different. My roots need it badly, too. Have you got any suggestions? Please let me know what colour you think I should go for!

2 comments:

  1. Jeg synes du skal gå tilbage til rød! Det synes jeg klædte dig bedst :-) Og du ER altså bare en red-head om du vil det eller ej ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, det er jo bare fordi du lærte mig at kende som rødhåret ;-) Men jeg vender uden tvivl tilbage en dag, jeg ved bare ikke om det bliver endnu ;-)

      Delete