Sep 26, 2013

When you're ready come and get it

Jersey Bomber: Zizzi // Sheer Top: Asos Curve // Panther Leggings: New Look // Coat: Asos// 
 Boots: Zizzi // Necklace: Glitter // Ring: H&M // Lipstick: Maybelline 906 "Hot Plum"

Wooohoo, jeg har fået nyt hår - endelig! I mandags var jeg ved frisøren og fik frisket farven op. Jeg var rigtig glad for det jeg fik lavet sidst, men denne gang ville jeg gerne have min dip-dye endnu tydligere, og jeg er virkelig glad for resultatet. Efter min tur i frisørstolen smuttede jeg til kaffe og kage hos Christina, som også har taget billederne her. Det er sgu dejligt at så mange af mine venner gider at agere fotograf, og når man så endda er så heldig at have veninder som ligefrem går op i det, er det endnu bedre - Christina valgte også baggrunden nemlig, og jeg synes at det giver en superfed kontrast. Jeg havde valgt at gå all in på animalprint og bart maveskind, og jeg synes at det spiller fedt sammen det hele. Det er vigtigt at huske, at man skal have det sjovt med sin stil, og dette outfit synes jeg viser min legesyge side - selvom at jeg ser lidt sur ud på nogle af billederne (jeg gik efter "fierce", men jeg må vist til at se lidt mere Topmodel), haha! Hvad synes I om mit nye garn?

---------------------------------------------------

Woooohooo, I finally had my hair done! I went to the salon on Monday and had my dip-dye/ombre done again. I was really happy with the result last time, but I wanted a more noticeable difference this time around, and I'm so pleased with the outcome. Afterwards I had coffee with Christina, who also took these pictures. It's great that so many of my friends are willing to play photographer, but it's even better when you have friends that are actually into it like Christina, who also chose the backdrop, which I think gives a really cool contrast! I'd gone all in on animal print and visible belly that day, and I think it went so well together. It's important to remember to have fun with your style, and I think that this outfit shows off a part of my playful side, even though I look a bit angry in some of the photos (I was going for "fierce", but I think I need to watch a bit more Topmodel), haha! What do you think of my new hair?

1 comment:

  1. Super fint hår! Det klæder dig med de to farver!
    Er vild med de leggins! Jeg skulle lige kigge et par gange før jeg så panteren men super fede!

    ReplyDelete