Oct 22, 2013

Heartache doesn't last forever

Beanie: Sick Girl @Asos // Sweatshirt: Asos // Skirt: A/Wear @Asos // Woolen tights: Zizzi // Boots: Steve Madden // Earrings: H&M 

Det er godt nok ikke så længe siden at I har set både sweatshirten og huen på bloggen sammen, men jeg håber at I bærer over med mig. Jeg kan ikke konstant vise nyt tøj, selvom jeg gerne ville, men jeg håber at I lader jer inspirere af, hvordan samme stykke tøj kan bruges og styles vidt forskelligt. I sidste uge mødtes jeg med Kecia for at shoppe til kostume til Halloween-fest denne weekend. Det førte os til Vesterbros Hjerte, som denne gang fik lov til at være baggrund. Jeg vil prøve at få taget billeder af min udklædning i weekenden, men den er nu ikke noget særligt. Skal I til Halloween-fest i år?

-----------------------------------------------------------

It hasn't been that long since you've seen both the sweatshirt and the beanie on the blog, but I hope you don't mind. I can't show new clothes all the time, even though I'd love to, so I hope you'll be inspired by how the same pieces of clothing can be worn and styled differently. Last week I met up with Kecia to go costume shopping for a Halloween party this weekend. It lead us to "The Heart of Vesterbro" which makes up my backdrop in these pictures. I'll try and get some photos of my costume, even though it isn't anything spectacular. Are you celebrating Halloween this year?

1 comment:

  1. Love this look, you are killin it!
    xoxo
    Stiletto Siren

    ReplyDelete