Oct 3, 2013

HH Simonsen Beach Waves

HH Simonsen Beach Waver Mini @billigvoks (partially gifted for review)

Da jeg i denne omgang måtte vælge noget til anmeldelse fra billigvoks.dk, valgte jeg selv at spæde lidt til og bestille dette mini-krøllejern fra HH Simonsen. Jeg har rigtig svært ved at få krøller til at holde i mit hår, men dette krøllejern er genialt. Jeg er stadig ved at afprøve de forskellige muligheder der er med det, men indtil videre er jeg godt tilfreds med de små, rodede beach waves jeg får. Jeg bruger en mousse i håret inden jeg føntørrer det, og bruger desuden en saltvandsspray for at understrege beach looket. Efter at have krøllet det, krammer jeg lidt af Kevin Murphy's Hair Resort i. Det holder hele dagen, aftenen og natten med - og længere, hvis jeg sover med det i en knold. Når jeg får lidt luft i økonomien, overvejer jeg virkelig at anskaffe mig det store krøllejern i samme stil. Hvad synes I om disse krøller, og hvordan opnår I selv lækre krøller i jeres hår?

----------------------------------------------------------

When I was ordering something from billigvoks.dk for review this time around, I chose to add a little of my own money, so I could get my hands on this curling iron. I have a hard time getting curls to stay in my hair, but this beach waver is brilliant! I'm still trying out the various styling options, but so far I'm really pleased with the messy beach waves. I use a mousse before blowdrying it, and also add some saltwater spray to really achieve the beachy style. After curling it, I use a bit of Kevin Murphy's Hair Resort. The curls stay all day, evening and night - and longer if I sleep with my hair in a bun. When my finances are looking a bit better, I'm really considering getting the bigger version of this waver. What do you think of these curls, and how do you achieve great curls in your own hair?

No comments:

Post a Comment