Oct 15, 2013

I know you're no good, but you're stuck in my brain

Shirt: Zizzi // Jeans: Asos // Boots: Zizzi // Bandana: eBay // Shades: unknown

Her er et outfit fra da jeg var i Odense i forrige weekend. Min far og søster leger altid gladeligt fotografer når jeg er hjemme, så jeg prøver altid at få taget lidt billeder når jeg besøger dem. Der er desuden virkelig fede omgivelser i nærheden af, hvor mine forældre bor, så det udnytter jeg også gerne. Som I kan se spiller jeg hardcore med bandana og solbriller, og måske er outfittet lidt en blanding af en mexicansk gangster og en Kurt Cobain wannabe. Hvorom alting er, så synes jeg nu at det fungerer ganske fint, og damen i baggrunden ser ud til at være enig, haha!

----------------------------------------------------

Here's an outfit from my latest visit to my hometown Odense. My dad and sister are always happy to play photographers, so I always try and have my pictures taken when I'm visiting. There are also some really cool places nearby where my parents live, so I try and take advantage of that, too. As you can see I'm all hardcore and stuff, with shades and a bandana, and the outfit may just be a mix between a mexican gangster and a Kurt Cobain wannabe. No matter what, I think it works just fine, and the lady in the background seems to agree, haha!

1 comment:

  1. wirklich sehr cool und das karierte hemd steht dir besonders gut!

    ReplyDelete