Oct 7, 2013

I wish I was wearing... #Sorry I'm Not Sorry

Beanie: Asos // T-shirt: New Look // Grey Acid Wash Jeans: New Look Inspire // Grey Boyfriend Coat: New Look Inspire//
Bracelet: Just Access @Asos // Black & White Booties: Asos

Dette outfit hjemsøger mig for tiden. Jeg er vild med alle elementerne og sammensætningen, men især støvletterne skiller sig ud, og måtte virkelig gerne komme og bo hos mig. De er faktisk på udsalg til 50%, så måske bryder jeg alligevel mit eget løfte om ikke at shoppe før min tur til London... 

--------------------------------------------------

This outfit is haunting me at the moment. I love all the elements and the way it looks all put together, but especially the booties stand out, and I'd love for them to be mine. They're actually 50% off, so I may just have to break my own promise not to shop before my trip to London...

2 comments:

  1. cool! das würd ich auch so tragen!!

    ReplyDelete
  2. Lol. I wish I was wearing all those items too. Sorry not sorry (love this)

    ReplyDelete