Oct 27, 2013

The ground beneath my feet is open wide


Dress & Cardigan: Gina Tricot // Leggings: Koko @New Look Inspire // Hat: H&M // Boots: Zizzi //  Necklaces: Glitter & Gina Tricot 

Her er mit outfit fra i fredags. Det indeholder ingen nye ting, men det er sat sammen på en anden måde, og jeg er vild med det! Den lange cardigan har helt sikkert været et af efterårets bedste køb, og jeg må kigge efter en lignende i strik, når jeg er i London i næste uge. Jeg er allerede ved at pakke, og jeg glæder mig helt absurd meget. Der vil nemlig være masser af nyt tøj på banen, så jeg glæder mig til at knipse billeder til bloggen derovre! Hvis I har nogle anbefalinger til London, både shopping, restauranter, markeder eller lignende, så sig endelig til. Jeg har været der adskillige gange, men det er efterhånden ved at være en hel del år siden, så der er sikkert sket en hel masse. 

Jeg håber at I har haft en dejlig weekend! 

-----------------------------------------------------------

Here's my outfit from Friday. There's nothing new about the items, but it's a new pairing, and I love it! The long cardigan has definitely been one of my best buys this fall, and I have to look for something similar in a knitted quality, when I'm in London next week. I've already started packing, and I'm so ridiculously excited. There'll be lots of new clothes involved, so I can't wait to take pictures for the blog! If you have any recommendations for London, both shopping, dining, markets etc., please let me know. I've been several times, but it's been quite a few years now, and I assume lots has changed. 

I hope you've had a fab weekend!

4 comments:

 1. Das würde ich genau so tragen! Sehr schön !
  XXX
  curvyclaudia.blogspot.co.at

  ReplyDelete
 2. You look awesome! You're going to London? I'm so jealous! Hope you have a wonderful time!

  ReplyDelete
 3. Hvis du er til sushi, så tag på Hi Sushi ved Camden lock. Hvis I er flere (jeg mener faktisk kun man skal være to) kan I spise "all you can eat" ret billigt. Morgenmad er godt på breakfast club. Og jeg elsker postmans park ved sct. pauls katedralen. Det er et åndehul med gode, rørende historier på fliser - om helteagtige dødsfald.

  God tur til London! Jeg havde håbet, at vi kunne ses i denne uge, men vores veje krydses nok ikke, når du skal derover ;)

  ReplyDelete
 4. I have no idea what I like the most at that outfit. This is perfect, from boots up to the hat. Love it!

  ♡ Mel xoxo

  ReplyDelete