Oct 8, 2013

we are the dreamers

 Sweatshirt & Jeans: Asos // Beanie: Sick Girl @Asos // Boots: Zizzi // Shades: unknown

I fredags havde jeg 10-års jubilæum med min gymnasieklasse (hvor fanden blev tiden af?), så i lørdags var jeg en smule tømmermændsramt. Den eneste kur der virkelig virker, er at komme ud og få lidt frisk luft, så jeg smuttede ud og luftede min søsters hund sammen med min far. Jeg tænkte at det var et meget godt tømmermændsoutfit, komplet med solbriller der skjuler de trætte øjne, og huen der dækker over håret fra aftenen før. Nogle gange skal det altså bare være casual! Jeg fik ikke fotograferet outfittet fra aftenen før, men det var alligevel noget I har set på bloggen før. Har I festet i weekenden, og hvordan håndterer I jeres tømmermænd?

---------------------------------------------------------

On Friday I celebrated my 10-year anniversary with my high school class (time flies!), so on Saturday I was a bit hungover. The only thing that really works as a cure, is getting some fresh air, so my dad and I walked my sister's dog. I thought this was a pretty good example of a casual oufit on a hungover day, complete with sunglasses to cover up tired eyes, and a beanie to cover last night's hair. Sometimes you just gotta go casual! I didn't photograph the outfit from the night before, but it's something you've already seen on the blog anyways. Have you been out partying this past weekend, and how do you handle a case of the hangovers?

No comments:

Post a Comment