Nov 28, 2013

Big Sexy HairFor noget tid siden modtog jeg ovenstående fra billigvoks.dk. Det er fra en af deres nyeste ankomster, nemlig Big Sexy Hair-serien, hvor vi måtte vælge et par produkter til anmeldelse. Jeg vidste straks at jeg ville prøve nogle stylingprodukter, da jeg kæmper lidt med at mit hår er så tungt og glat, at det hurtigt kan klaske lidt og ikke holder på volumen eller frisurer så godt. Det må man sige at disse produkter råder bod på. Når jeg touperer mit hår bruger jeg "Backcomb in a Bottle" og jeg lover jer for, at ikke et eneste hårstrå rykker på sig derefter. Min søster kom ved et uheld til at forveksle den med almindelig hårlak, og vendte derfor hovedet nedad og sprøjtede det i sit friskkrøllede hår. Big mistake! Håret sad derefter som havde hun fået elektrochok og hun måtte starte forfra, haha. Den holder altså, hvad den lover den spray, så brug den fornuftigt! Det er bestemt også mit indtryk at de andre produkter give god fylde og tekstur. Som I kan se på det øverste billede er der lidt spil og bevægelse i mit hår, uden at det virker klistret ind i produkter. Den dag havde jeg brugt mousse til føntørring, hårpudder i rødderne for ekstra fylde og lidt hårlak til at slutte af med. Jeg er helt klart fan af Big Sexy Hair, og det bliver ikke sidste gang at jeg bestiller deres produkter. I kan se hele serien på billigvoks.dk

P.S: Produkterne har jeg fået tilsendt gratis til anmeldelse, men holdningen til dem er min egen.
------------------------------------------------------------------------

Once again I've been sent some product from the danish online shop billigvoks.dk. This time I've tried out some of the "Big Sexy Hair" products, and I absolutely love them. They give the right amount of volume, stay true to their promises and don't look sticky or unnatural. I'd definitely recommend them!

P.S: They products were gifted for review, but the opinions are my own.

No comments:

Post a Comment