Nov 7, 2013

London Calling

Oh, well hello there!
Just posing in front of some phonebooths, you know.
 Coat: Junarose (gifted showroom sample) // T-shirt: Junarose (gifted showroom sample) // Wet Look Skater Skirt: Primark// 
Animal Print Jersey Bomber & Tights: Zizzi // Boots: Steve Madden // Bag: Curvacious Boutique
My sister convinced me that this was a good idea. It was fun for sure!
In Kensington Gardens/Hyde Park on the way to Oxford Street
In front of Selfridges that was already decaorated for Christmas

Som de fleste af jer nok ved, så er jeg lige hjemvendt fra London. Jeg tog afsted sidste torsdag (meeegeet tidligt om morgenen), og kom hjem sent tirsdag aften. Jeg havde altså næsten 6 hele dage derovre, hvilket var fantastisk - og dog alt for lidt. Jeg elsker London, og jeg havde helt glemt, hvor hjemme jeg føler mig derovre. Det er alligevel 5 år siden at jeg har været der sidst, hvilket nu er mig et mysterie. Jeg har allerede planer om at tage tilbage til juni 2014, da jeg skal se One Direction på Wembley (you know it!), men jeg ville virkelig gerne tilbage før. Det eneste problem er, at jeg ikke er sikker på at jeg ville komme tilbage til Danmark igen, haha. Jeg var ikke kun afsted for at holde ferie denne gang, for i weekenden afholdtes Plus London Three, et to-dages event for bloggere, brands og andre med interesse for plus-size brancen. Dette kommer der særskilte indlæg omkring i løbet af de næste par dage. Outfittet ovenover er fra sidste fredag, hvor min søster og hendes veninde joinede mig i London, og vi tog ud at shoppe på Oxford Street. Det var en superhyggelig dag, som sluttede med den bedste indiske mad jeg nogensinde har fået, samt turens første, men bestemt ikke sidste, Snakebite: yndlingsdrikken over dem alle, især når jeg er i England!

-----------------------------------------------------------

As most of you know, I have just returned from London. I left veeery early last Thursday and I returned late night on Tuesday. I had almost 6 whole days over there, which was fantastic - but nowhere near enough! I love London, and I had almost forgotten how much I feel right at home there. It's been 5 years since my last visit, which is even more of a mystery to me now. I already have plans to go back in June 2014, as I'm seeing One Direction at Wembley (you know it!), but I'd really love to go back sooner. The only problem is, that I'm not sure I'd head back home to Denmark again, haha. I wasn't just in London on holiday this time, I was there for Plus London Three, which was a two day event for brands, bloggers and other people associated with the plus-size industry. I'll do seperate posts on this during the next couple of days. The outfit above is what I wore last Friday, when my sister and her friend joined me in London and we wen't shopping on Oxford Street. It was a great day that ended with the best curry I've had in my life, and also the first, but certainly not the last, Snakebite of the trip. My favourite drink for when I'm in England!

1 comment: