Nov 10, 2013

Plus London Three: Brand Day Outfit

Leather Jacket: Zizzi (gifted sample) - in stores around January // Faux Leather Peplum Top: Zizzi (gifted for review) // 
Tie Dye Jeans: Zizzi (gifted for review) // Necklace: New Look Limited Edition // Boots: Steve Madden
Playing model for Blast! (Pictures courtesy of Blast!)

Her er mit outfit fra den første del af Plus London Three. Det er Katrin fra reizende Rundungen som har leget fotograf (det var hun så sød at gøre hele weekenden faktisk). Dog er de sidste billeder taget af Blast!, som jeg fortalte om i gårsdagens indlæg. Det var meget sjovt at prøve at stå model, men det er vildt skræmmende ikke at have kontrol over sine egne billeder, og dermed ikke vide, hvad slutresultatet bliver. Jeg fik dog at vide, at jeg var meget fotogen, og de spurgte endda om jeg faktisk var model (haha!). De søde folk fra Zizzi havde sendt mig et outfit til at tage med, og jeg havde valgt at køre den lidt rå, skandinaviske stil med masser af sort og læder, spicet op med verdens fedeste halskæde som jeg havde fundet i New Look dagen forinden. Den gav virkelig lige det sidste pift! Looket blev afsluttet med røde læber og røde negle, og så havde jeg blot rodet lidt rundt i mit hår. Jeg fik mange komplimenter, og jeg var glad for at repræsentere danske brands og designs weekenden over. Endnu engang kan jeg kun understrege, hvor begejstret jeg er for Zizzis nye branding og det absolut fede tøj de laver for tiden. Jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre sæt i hvert fald, og jeg kommer til at bruge alle tingene flittigt! 

--------------------------------------------------------------

Here's my first outfit from Plus London Three. The amazing Katrin from reizende Rundungen was so nice to play photographer for me all weekend, so she took most of my pictures. The last two are from my shoot with Blast! that I told you about in yesterday's post. It was fun trying to model a bit, but it was also really scary not being in control and not having a final say in the pictures. They did tell me that I'm very photogenic though, and asked me if I was an actual model (haha!). The nice people from Zizzi had sent me an outfit to wear, and I'd chosen the kind of edgy, scandinavian style, with lots of black and leather. I spiced it up with the world's most awesome necklace that I'd found in New Look the day before, and I really think it made the outfit pop even more. To finish the look I simply added red lips and red nailpolish, and messed up my hair a little bit. I got loads of compliments, and I was so happy to represent danish brands and designs through out the weekend. I can't say it enough, how amazing Zizzi's new branding is, and how much I love their styles at the moment. I couldn't have wished for a better outfit for sure, and I'll definitely be putting all the pieces into good use!

3 comments:

  1. you're looking hot! *.* you've got loads of compliments there and you will get them also here, I'm sure!

    Ela // www.conquore.com

    ReplyDelete
  2. Er det den der faux leather peplum top fra Zizzi? Nu har jeg haft den i hånden et par gange, men kan ikke helt finde ud af det. ... hvordan er den at gå i? Bliver det ikke varmt og plastik-klistret? Men hele det outfit kunne jeg sagtens finde på at købe, hvis jeg havde råd. Glæder mig at se læder jakken!

    ReplyDelete