Nov 13, 2013

Plus London Three: Community Day Outfit // Double Up [Leather]

 Multicoloured Sweatshirt: Carmakoma (gifted for review) // Faux Leather Pants: Carmakoma (gifted for review) // 
Boots: Steve Madden // Hat: Topshop // Necklace: Black Heart Creatives
Photos taken by the amazing Katrin of reizende Rundungen

Dette var mit outfit til søndagens event under Plus London Three, som I kunne læse om i går. De altid sødeste piger fra Carmakoma havde sendt mig noget toplækkert tøj til at tage med, og da teamet bag Plus London informerede os om, at dagens dress code gerne måtte være casual, ja så hoppede jeg hellere end gerne i den lækre jersey sweatshirt. Om bukserne i imiteret læder så kan betragtes som værende casual kan diskuteres, men hey, jeg er jo blogger! Jeg er vild med, hvordan både trøjen og bukserne kan styles både til hverdag og til fest, og jeg har tænkt mig at bruge bukserne præcis som jeg ville et par jeans. Der er ikke noget at være bange for mht. at kaste sig ud i læder og imiteret læder, selvom man er plus-size. Det er en af sæsonens største trends, og en vi sagtens kan være med på, hvorfor Karina fra Copenhagen Curves og jeg også besluttede at det skulle være temaet for denne (forsinkede) omgang "Double Up". Bukserne her har en fantastisk pasform, men vær opmærksom på at de er lidt små i det. Mine er en størrelse M, som hos Carmakoma er en 48, og normalt bruger jeg en størrelse 46 i underdel. Jeg får mange spørgsmål omkring, hvorvidt jeg får det alt for varmt i imiteret læder, og jeg vil sige det sådan, at sæsonen lige nu er god til dette materiale. I sidste ende er jeg dog heller ikke så sart med sådan noget! Jeg er lidt ærgerlig over, at jeg glemte at få taget billeder af de fine detaljer som trøjen har på ryggen. Der er et superflot cut-out, og det giver virkelig et fedt udtryk. Og så er jeg jo vild med 80'er-vibet i trøjens farver og print, og kunne heller ikke dy mig for at sætte min nye fuchsia hat, lilla læbestift og pink "fat bitch" halskæde til. Det gav et lidt kitchet look, som jeg syntes var ret cool. Nu har I set mig i forskellige looks med læder/imiteret læder, så jeg kunne godt tænke mig at høre, om I selv er med på trenden? Hvordan bruger I læder i jeres outfits?

Husk at kigge forbi Karina her, og se hvad hun har fundet på!
----------------------------------------------------------------------

This was my outfit for the Sunday event of Plus London Three, which you could read about yesterday. The always amazing girls at Carmakoma had sent me some fabulous clothes to wear, and when the team behind Plus London informed us, that the dress code was casual, I immediately decided on this lush jersey sweatshirt. If the faux leather pants can pass as casual can be discussed, but hey, I am a blogger after all! I love how both the sweatshirt and the pants can be dressed up or down, and I plan on using the pants just like I'd do with a pair of jeans. There's nothing to be afraid of when it comes to wearing leather or faux leather as a plus-size woman. It's one of the season's biggest trends, and one that we can easily embrace, which is why Karina from Copenhagen Curves and I also decided  that it should be the theme for this week's (late) "Double Up". The pants have an amazing fit, but just know that they run a bit small. Mine are a size M, which is a EU48 at Carmakoma, and I'm usually a 46 in pants. I receive a lot of questions about faux leather, and if I don't get really warm in it. But this season is perfect for wearing this material, and also I'm not really too concerned with something like that! I regret not having pictures taken of the back of the sweatshirt, as it has really nice details. It has an amazing cut-out which gives it a really cool look. And I obviously love the 80's vibe of the colours and print, so I couldn't help but add to the kitchy look by wearing my new fuchsia hat, purple lipstick and my pink "fat bitch" necklace with it. Now you've seen me wearing different types of leather and faux leather, so I'd like to know if you've also embraced the trend? 
How do you incorporate leather into your outfits?

Remember to stop by Karina here, and see what she's come up with!

2 comments:

  1. tolle kombination! der hut ist super :)

    ReplyDelete
  2. elsker virkelig din blog, og dit tøj !
    jeg syns personligt som plus size det er mega svært at finde tøj!:O

    ReplyDelete