Nov 17, 2013

Who cares where we go, we're ready for the Afterglow

Jacket: Zizzi (available from January) // Dress: Primark // Tights: Primark // Shoes: New Look // 
Earrings: H&M // Lipstick: Little Mix "Perrie" for Collection Make-Up
With my gorgeous sister at the amazing Indian Restaurant "Maharaja" in Bayswater (best I've ever had!)
The sisters Klint having a Snakebite at the local pub
My sister's sweet friend Julie and I (with my beloved Snakebite)

Lige som jeg troede at jeg ikke havde flere outfits fra London, kom jeg i tanke om at vi faktisk tog et par billeder fredag aften, da jeg var ude at spise med min søster og hendes veninde. Da det var mørkt tog vi ikke så mange, men syntes faktisk de blev udmærket alligevel. Jeg havde min nye kjole fra Primark og mine nye sko fra New Look på, sammen med min læderjakke fra Zizzi, som jeg synes gav et supercool twist til den fine kjole. Jeg elsker jo at blande det feminine med det rå og casual. Pigerne og jeg havde en virkelig lækker middag på en indisk restaurant i nærheden af vores hostel, og bagefter fik vi en snakebite på den lokale pub. Det var en alletiders aften, og jeg kommer helt sikkert til at gentage det her look! 

--------------------------------------------------------------

Just as I thought I didn't have anymore outfits left from London, I remembered that we actually snapped a few pics when I went out to dinner with my sister and her friend on Friday night. Because it was dark we didn't take that many pictures, but I actually think they turned out fine anyways. I was wearing my new dress from Primark, as well as my new shoes from New Look, and I paired it with my leather jacket from Zizzi, which I think gave a cool twist to the dress. As you know, I love mixing the feminine with the more edgy and casual. We had a really lovely meal at an Indian restaurant near our hostel, and afterwards had a Snakebite at a local pub. It was a good night, and I'll most definitely repeat that outfit. 

7 comments:

 1. So cute! Love your dress!
  xxx
  curvyclaudia.blogspot.co.at

  ReplyDelete
 2. yowza! you look amazing! love this outfit on you!

  ReplyDelete
 3. Rigtig lækker jakke :) er det rigtig læder? Ved du om den er kommet i butikkerne? Jeg har nemlig ikke kunne finde den.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nej, det er vist imiteret (der er intet mærke i, da det er en prøve) - men virkelig god efterligning! Den er ikke kommet i butikkerne, så lad mig lige tjekke, om de har droppet den, eller bare udskudt leveringen! :-)

   Delete
 4. Hov jeg skal lige huske at bruge den rigtig mail :) Det er stadig MadMedHjertet. Tak skal du have! Det er en virkelig lækker jakke

  ReplyDelete