Dec 18, 2013

Christmas Giveaway!


[For danish readers only, sorry!!!]
For nogle uger siden fik jeg en lille pakke fra Zizzi, men desværre kunne jeg ikke passe denne fine kjole, og derfor udlodder jeg den nu på min facebookside her, og på min instagram @stickysweetdanish. Kjolen er en størrelse S (42/44) og er i et elastisk stof, som gerne må sidde lidt til. Derfor mener jeg umiddelbart godt, at man som en 46 også kan passe den, da den kun var for stram over brystet til mig (hvor jeg normalt også er nærmere en størrelse 48). Konkurrencen slutter på fredag d. 20/12 kl. 14, og man kan deltage både på facebook og på instagram. Jeg sender kjolen afsted til vinderen ligeså snart jeg får adressen, så det er et oplagt bud på en nytårskjole! I kan se kjolen hos Zizzi lige her. Held og lykke til de der deltager, og rigtig glædelig jul allesammen! 

2 comments:

  1. Hurra for små bryster :-) hehe
    Rigtig god jul Rikke :-)

    ReplyDelete
  2. Den er såååå fiiin. Ville gerne vinde :-)

    ReplyDelete