Dec 28, 2013

lol ur not harry styles

Jersey Bomber: Zizzi // T-shirt: eBay // Skirt: Primark (similar here) // Tights: Zizzi // Boots: Steve Madden // Earrings: unknown

Glædelig bagjul allesammen! Jeg håber at I har haft en skøn jul, eller blot en dejlig ferie, hvis I ikke fejrer.
Jeg havde egentlig planlagt at skyde en masse outfits når nu jeg var i Odense på juleferie, men vejret ville det anderledes. Øv. Lillejuleaften nåede jeg dog at få knipset dette, så det bliver årets sidste outfit på bloggen. Jeg fatter ikke, hvor 2013 er blevet af, det er simpelthen som om det er fløjet forbi. Lige nu sidder jeg (stadig) i eksamensstress, men jeg vender stærkt tilbage i 2014. Hav et fantastisk nytår, og pas på jer selv. Tak for året der gik :-)

-------------------------------------------------------------------

Happy Holidays everyone! I hope you've had an amazing Christmas, or just a nice break, if you're not celebrating. I'd planned to shoot a lot of outfits while being home for Christmas, but the weather wasn't really cooperating, boo! I did manage to get one outfit on camera though, so this will be the final one this year. I can't believe how quickly 2013 has gone, it's really flown by! Right now I'm (still) in the middle of exams, but I'll return full force in 2014. Have a happy New Year's, and be careful out there. Thanks for this past year :-)

2 comments: