Feb 28, 2013

Cult of California


Da jeg var til Full Figured Fashion Week i New York sidste sommer mødte jeg den fantastiske kvinde og designer, Jen Wilder. Hun stod og skulle til at lancere sit mærke Cult of California, som til at starte med primært bestod af lækkert træningstøj til plus-size kvinder. Efterhånden har hun lanceret et par kollektioner, og shoppen byder nu også på kjoler, toppe, leggings m.m. Jens tøj bærer præg af hendes fantastiske personlighed, og hun leger med materialer som læder, farverige prints, gennemsigtighed og anderledes snit, og i det hele taget udfylder hun et hul i plus-size industrien, hvor mange mærker har en tendens til at ligne hinanden. Hendes nyeste kollektion står for døren, og ovenstående billeder giver et indblik i, hvad vi kan forvente os. Jeg er vild med stylingen og det retro-vibe man får fra billederne - og så er jeg, udover det lækre træningstøj, også ret vild med galaksekjolen og outfittet på første billede!
I kan besøge hendes hjemmeside her.

-----------------------

When I attended Full Figured Fashion Week in NYC last summer, I met the amazing woman and designer, Jen Wilder. She was about to launch her label Cult of California, which to start with mainly consisted of awesome plus-size work out clothes. By now she's had a few collections out, and the range has expanded to include dresses, tops, leggings and more. Jen's clothing mirror her quirky and fun personality, and she plays with materials such as leather, mesh and elastic as well as colourful prints and edgy cuts. She definitely fills a void in the plus-size fashion industry, where some brands tend to look a lot alike. The newest collection is about to go online, and the pictures above give us some hints as to what it's gonna be all about. I love the styling and the retro vibe these images portray - and besides the mega cool work out clothes, I've totally fallen in love with the galaxy print dress and the outfit in the first picture!
You can visit Cult of California right here.

Feb 25, 2013

You only have your heart to follow when love don't make a sound

Sweater: Zizzi // Jeans: River Island // Boots: Steve Madden // Necklace: Asos

Her får I dagens outfit!
 Jeg holdt det casual, da jeg bare skulle til undervisning på uni, og jeg havde været sent oppe og se Oscars. Mine jeans er nye, men de er faktisk for store, nu hvor jeg har haft dem på en halv dag, så de ryger muligvis snart på min webshop. Det er virkelig svært at vurdere størrelser, når man er i gang med at ændre sin krop... suk. Jeg burde alligevel lade være med at shoppe et stykke tid, så jeg kan spare lidt penge sammen. 

God mandag aften, jeg håber at I har fået en god start på ugen!

-----------------------

Here's my outfit from today!
I kept it casual as I just had classes at uni, and also because I stayed up late and watched the Oscars. My jeans are brand new, but they're actually already too big, after I've worn them half a day. I might put them up on my webshop soon. It's really hard to figure out sizes when you're working on changing your body... sigh. I should stop shopping for a while anyways and save up some money. 

Have a great Monday, I hope your week started off awesome! 

Feb 24, 2013

Brunettes are full of electricity

 Jacket: Asos // T-shirt: Gina Tricot // Skirt: H&M // Boots: Steve Madden
Hazel contact lenses from kropskunst.dk

Yes, det er rigtigt nok: jeg er blevet brunette! Der er sket så meget i mit liv på det sidste, på godt og ondt, at jeg havde brug for en forandring. Kender I det? Det er efterhånden 3 år siden at jeg sidst havde mørkt hår, så det var ret vildt at se mig selv i spejlet for første gang efter at det blev farvet - og jeg kan endnu ikke gå forbi et spejl uden lige at skulle kigge igen. Farven blev noget mørkere og koldere end jeg havde regnet med, så jeg satser på at genfarve det om 3 ugers tid, og så med en varmere nuance. Jeg var vildt glad for det røde hår, og jeg ender nok med at ville have det tilbage på et tidspunkt, men lige nu er jeg godt tilfreds med at være mørkhåret. 

Jeg beklager at billederne er taget med min iPhone, men min veninde og jeg var på vej ud af døren for at nå til fredagsbar. Det er hende der har klippet og farvet mig, samt stylet mit hår. Det er også igennem hende at jeg har fået øjnene op for farvede kontaktlinser. Det er vildt, hvor meget de kan ændre ens udseende, og det synes jeg er ret sjovt! Dem jeg har i på billederne her er en lysebrun (hazel) 14mm version.

Hvad siger I til mit nye look?

---------------------------

Yes, that's right: I'm back to being a brunette! After 3 years with red hair I decided it was time for a change. Also I've been through a lot lately, both good and bad, so I needed a fresh start - and what better way to do that than changing your look? Do you know what I mean? The colour ended up darker than I planned and also a bit cold, so in 3 weeks time I'll re-colour it with something a tad warmer. I loved my red hair, and I might go back to it at some point, but right now I'm pleased with being a brunette again.

I'm sorry that my pictures were taken with my iPhone, but my friend and I were heading out the door. She cut and coloured my hair, and she also styled it. She's also the one who introduced me to coloured contact lenses. It's crazy how they can change your entire look in just a second, and I think they're so much fun. These are a 14mm hazel.

What do you think about my new look?

Feb 21, 2013

I wouldn't mind wearing...


Dette outfit! Jeg er absolut på røven for tiden, men derfor kan man godt drømme alligevel. 

This outfit! I'm totally broke at the moment, but that doesn't mean I can't dream.

Feb 20, 2013

Truth be told

Som I måske har bemærket (I er i hvert fald nogle der har kommenteret på det), så har jeg tabt mig en del. Og jeg er faktisk stadig i gang. Derfor syntes jeg efterhånden at I fortjente en forklaring og en update. 
Indtil videre er det blevet til 15,5 kg siden starten af august 2012, og i alt 27,3 kg siden jeg startede bloggen i 2010. Det betyder at jeg lige nu ligger i en størrelse 46/48 foroven og en størrelse 44/46 for neden. Tidligere har jeg været en størrelse 54 foroven og en 50 forneden, så det ville være løgn at sige, at der ikke er sket noget. Jeg ved endnu ikke, hvor jeg ender henne rent vægtmæssigt, men mit ønske er at ligge i en 42/44, og at kunne passe tøj i de fleste forretninger. Umiddelbart vil jeg skyde på at jeg kommer til at tabe mig 15 kg mere. 

At tabe mig har ikke været en beslutning der kom ud af det blå, ej heller har det været forceret eller er kommet af pres udefra. Som nogle af jer ved, så er min store overvægt en følge af en depression og en spiseforstyrrelse der startede tilbage i 2005, samt genetiske betingelser og indgroede mad- og motionsvaner. Jeg har inden for de seneste par år fået det så meget bedre og er kommet så meget oven på, at jeg ikke længere følger samme mønstre som tidligere, og derved taber jeg mig faktisk stille og roligt. Nu har jeg dog sat lidt ekstra fokus på, og bruger derfor madlog.dk og går i fitnesscenter flere gange om ugen. Jeg nyder at bruge min krop, og den belønner mig med bedre kondition, større velvære og fysisk- såvel som psykisk overskud. Det skal dog nævnes at jeg stadig spiser slik og burgere, og at jeg stadig hænger i fredagsbaren eller andetsteds med mere end en enkelt øl i hånden. Jeg er ikke, og bliver aldrig, en helsefreak, og jeg mener at der skal være plads til det hele! Jeg har bare fundet en balance der passer mig ekstremt godt, og min krop modarbejder mig ikke, så det går helt naturligt nedad i vægt. 

Jeg vil altid være plus-size, og jeg vil med garanti komme til at slås med min vægt resten af livet. Men jeg har for længst affundet mig med, at jeg ikke skal være slank, og min identitet er så forbundet med hele aspektet af plus-size fællesskabet, at jeg slet ikke kan se mig selv stå uden for det. Jeg har besluttet mig for, at jeg vil leve et liv der er sundere for mig, og se, hvor det bærer mig og min krop hen. Jeg vil lade den bestemme, hvornår den har det bedst, og blive bedre til at lytte til den, og ikke de små stemmer vi allesammen hører nogle gange, som fortæller os, hvordan vi "burde" se ud (og her mener jeg både dem der argumenterer for, at man skal være slankere og dem der taler for, at man må være så stor som man vil). Jeg holder stadig på at det er op til den enkelte at afgøre, om de er tilfredse og om de hviler godt i deres krop og deres vægt. Jeg vil aldrig gøre mig til dommer over, hvordan andre burde leve og min blog vil derfor aldrig blive en vægttabsblog, og den vil aldrig opfordre jer til andet end til at elske jer selv uanset hvad. Ligegyldig hvad størrelse man bruger i tøj eller hvilket tal der står på badevægten, så fortjener vi alle at føle os smukke, smarte og elskede. Jeg vil altid kæmpe for at der skal være et større udvalg til plus-size kvinder, at der skal være større accept og forståelse for os, at vi har ret til at være her og til at kræve anerkendelse og lækkert tøj. Det er vigtigt for mig at understrege dette, uanset hvad størrelse jeg selv havner i. 

Jeg håber at I fortsat vil være med mig derude, og at I ikke tror at jeg ikke kan forholde mig til størrelsesdilemmaet når det kommer til plus-size, blot fordi jeg er blevet lidt mindre rund. Jeg har været der, jeg er der endnu og jeg arbejder med det til dagligt. Jeg forstår, og det vil jeg altid gøre.
Tusind tak for jeres støtte indtil videre - bloggen her har helt sikkert bidraget enormt meget til, at jeg har fået det så godt med mig selv!

Juli 2010: størrelse 54 foroven og 50 forneden //
July 2010: size UK 26 on top and 22 on bottom
 Juli 2012: -12 kg og størrelse 50/52 foroven og 48 forneden // 
July 2012: -12 kg and a size UK 22/24 on top and 20 on bottom
Februar 2013: -27,3 kg og en størrelse 46/48 foroven og 44/46 forneden //
February 2013: -27,3 kg and a size UK 18/20 on top and 16/18 on bottom

Many of you may have noticed that I've lost quite an amount of weight. That's why I felt like you needed an explanation and an update. I've lost 15,5 kg (33 lbs) since the beginning of August 2012 and a total of 27,3 kg (59,5 lbs) since I started my blog in 2010. However, this will never be a blog about weight loss, and it will always be body positive. This was just the right thing for me to do. 

I hope you'll stick around no matter what size I end up in, as I'll always be a plus-size girl, just a smaller one, and I'll always fight for our rights. Thanks so much for your support so far - this blog has definitely helped me feel so much better about myself!
(Please use google translate for a full translation)

Feb 19, 2013

Tirsdags tip

[This post is aimed at my danish followers]

Som I måske har bemærket før, så har jeg et samarbejde med billigvoks.dk, hvor jeg tester produkter af og til. Jeg er rigtig glad for deres shop i det hele taget, hvor jeg mange gange har klikket lækre hårprodukter, neglelakker og cremer hjem til billige penge. Nu har de også fået Gillette Venus hjem, og hvis I (ligesom jeg) ikke har råd til voksbehandling og ture i skønhedssalonen, så er I nok også fan af Gillette. I kan finde Gillette Venus Embrace til blot 79 kr. på shoppen her, så får I endda en smart shower pod med i pakken! Som sagt har de også alt i hårpleje, kropspleje, Essie og Opi-neglelakker og meget mere, så shoppen er bestemt et besøg værd. Blot et lille tip ;-)Sponsoreret indlæg // Sponsored post

Feb 18, 2013

Miinto Cravings

Foråret er på vej, og jeg sidder og planlægger hvad garderoben skal byde på i denne sæson. Et vigtigt element er sko! Mange af jer har nok hørt om hjemmesiden miinto.dk (klik her for den svenske og her for den norske side), men jeg har aldrig selv besøgt den før for nyligt. Der er dog masser af lækre ting at komme efter - også som plus-size. For sko kan man altid bruge, og her ser I et par eksempler på hvad jeg godt kunne tænke mig at klikke hjem for tiden. Som vejret bliver bedre og mindre vådt, craver jeg sneakers og støvler som ikke er for tunge og vinteragtige. Desuden har jeg brug for et par cool gummistøvler - især hvis jeg også skal på festival til sommer, som jeg overvejer for tiden. Faktisk slår det mig at stort set alle skoene her ville gå glimrende til festival og sommer!

Spring is coming and I'm craving new shoes and lighter boots. Here are a few pairs that I have my eye on - they'll be great for summer and the music festivals I'm considering, too! 
Hvilke slags sko går I og sukker efter for tiden?

What kind of shoes are you craving at the moment?


Sponsoreret indlæg // Sponsored post

Feb 4, 2013

Carmakoma's "The Core" (CPHFW AW13)

Den smukke Line McKay - Carmakomas ansigt - åbnede showet //
The gorgeous Line McKay - face of Carmakoma - opened the show
Jeg var vild med denne jakke // Loved this jacket
Josephine Dahl Christensen, endnu et af Carmakomas smukke ansigter  //
Josephine Dahl Christensen, another gorgeous face for Carmakoma
Den brasilianske plus-size supermodel Fluvia Lacerda //
The brazilian plus-size supermodel Fluvia Lacerda
Endnu en über-lækker jakke, som jeg forelskede mig i // 
Another amazing jacket that I fell in love with
Sangerinde Julie Berthelsen // The danish singer Julie Berthelsen
Saseline kunne ikke helt holde masken // 
Danish celebrity Saseline couldn't help but to smile
Line McKay med Angelica Weiss, og Fluvia Lacerda med Heidie Lykke i baggrunden //
Line McKay with Angelica Weiss, and Fluvia Lacerda with Heidie Lykke in the background
Den søde Fluvia er glad efter showet (og trøjen er vildt lækker) //
The cute Fluvia is happy after the show (and the cardigan is really cool)

Her får I som lovet nogle billeder fra Carmakomas modeshow i Bella Centeret under modeugen i fredags. Der var masser af lækkert tøj, og modellerne var stylet flot. Prøv at se om I kan spotte deres guldbelagte pander og ører - det var lidt sjovt. Det var fedt at se et show med tøj til kurver, og selvom nogle af modellerne var mindre, var tøjet alligevel i fokus. Jeg kan dog ikke helt lade være med at håbe at der en dag kommer et show udelukkende med plus-size modeller!  

Af tøjet var jeg især vild med mange af jakkerne, men jeg rodede lidt i kollektionsprøverne på selve standen, og her var der også fine bluser, kjoler og strik som jeg kunne se mig selv i. Alt i alt synes jeg at kollektionen er meget alsidig, og der er både noget til den klassiske, den rå og den casual kvinde.

--------------------

As promised, here are some pictures from the Carmakoma fashion show during Copenhagen Fashion Week last Friday. There was plenty of nice clothes, and the models were nicely styled. Try and see if you can spot their golden ears and forhead - that was a quirky touch. It was great seeing a show with clothing for curvy women, and even though some of the models were smaller, the clothes were still the main focus. I can't quite help but wish that one day there'll be a show with only plus-size models though!

My favourite items were the jackets, but I dug around in the samples and also found some shirts, dresses and knits that I could see myself in. All in all I think the collection is very versatile and there's something for the classy, the edgy and the casual woman. 

Feb 1, 2013

Into the Woods (CPHFW A/W13)

 Jacket: Asos (regular size 18) // Tank top: ZJ // Skirt: Asos (regular size 18) // 
Boots: Steve Madden // Bag: Curvacious Boutique
 Necklace & ring: Glitter
 Bracelets left to right: ebay // Real Divas Are Large // Starrock // ebay // Century21

I eftermiddags var jeg inviteret til Carmakomas modeshow "The Core" i Bella Centeret under Copenhagen Fashion Week. To af mine veninder, Christina Donskov og Line McKay, skulle gå i showet, så jeg tog derud sammen med Karina fra Copenhagen Curves og vores veninde Stine. Jeg regner med at lægge billeder op fra selve showet i løbet af weekenden, men her får I først lige mit outfit. En af forårets store trends er army/camouflage, og jeg sukkede allerede efter denne jakke i midten af december. Nu er den min, og jeg har ingen planer om at tage den af foreløbigt, haha. Som I kan se er både den og nederdelen fra Asos' almindelige linje, da jeg efterhånden er nede i en UK18 (EU46).

Er I hoppet på camouflage endnu, eller minder det jer stadig om slut-halvfemserne?

-------------------

This afternoon I was invited to Carmakoma's fashion show "The Core" during Copenhagen Fashion Week. Two of my friends, Christina Donskov and Line McKay, were walking in the show, so I went to see it with Karina from Copenhagen Curves and our friend Stine. I plan on putting up some pictures from the show during the weekend, but here's my outfit first. One of the big trends this spring is army/camouflage, and I was already drooling over this jacket in December. Now it's mine, and I'm never taking it off again, haha. As you can see, both the jacket and the skirt are from Asos' regular line, as I'm down to a size UK18 (EU46).

Have you jumped on the camouflage train yet, or does it still remind you of the 90's?