Mar 25, 2013

Oh my OPI

Picture borrowed from here

Lige et lille tip fra morgenstunden af: billigvoks.dk sælger nu en masse farver af OPI til blot 49 kr. stykket, hvor normalprisen er 125 kr. Så hvis I er neglelakjunkie ligesom mig, er der virkelig mange penge at spare. Jeg er begyndt at synes bedre om OPI end f.eks. Essie, da jeg synes OPI er nemmere at lægge på - den er meget tynd, men samtidigt dækker og holder den bedre, synes jeg. I kan klikke forbi og tjekke udvalget af OPI ud lige her. Lige nu tester jeg Lucky Lucky Lavender, og er ret vild med den. Er man Essie-fan, fåes disse dog også hos billigvoks her

Har I en favorit neglelak?

--------------------------------

A danish website billigvoks.dk is now stocking a lot of colours of OPI really cheap. They don't ship internationally, but I'm sure OPI is available somewhere near you, too. I've grown quite fond of OPI, and actually think it's a bit better than Essie for instance, as I find OPI applies easier and lasts longer. 

Do you have a favorite brand of nailpolish?


Sponsoreret indlæg // Sponsored post

Mar 22, 2013

You're from the 70s, but I'm a 90s bitch

T-shirt: New Look Men's // Skirt: New Look Inspire // Shoes: Asos // Rings: Asos // Sunglasses: Asos 

Selvom det er vintervejr udenfor kan man godt drømme om et forårsoutfit. Og det er netop hvad jeg gør - og det er totalt 90'er. Jeg er også for alvor ved at hoppe med på bølgen, selvom det er en trend der har været under opsejling længe. Forhåbentlig ser I mig snart i blomstrede kjoler og snørestøvler, denim på denim og skovmandsskjorter. Jeg er i hvert fald hooked! Hvad med jer - er I med, eller synes I at 90'erne er lidt for tæt på endnu? 

--------------------------

Even though we've still got snow in Denmark, I'm dreaming of an outfit for spring, and I'm going all in on the 90s. I'm seriously hooked on the trend that's been building for a while now, so hopefully you'll see me in floral dresses and combat boots, denim on denim and flannel shirts pretty soon. What about you guys - have you fallen for the 90s yet, or is the decade still a little too close for comfort?

Mar 18, 2013

My hair and I - favourite hair products that make your hair shiny and oh so soft!


Noget af det jeg går allermest op i ved mit udseende er mit hår. Jeg farver det, jeg krøller det, jeg glatter det, jeg touperer det - altsammen noget der slider og belaster håret. Derfor er det vigtigt for mig at bruge produkter der tilfører håret fugt og glans, samt gør det blødt igen. Efter lang tids søgen og at have brugt mange forskellige hårolier og hårkure, tror jeg at jeg har fundet det helt rigtige til mit hår. Aldrig har det været så blødt og skinnende som nu! Billigvoks gav mig endnu engang lov til at udvælge mig nogle produkter, og da jeg lige havde smidt min sidste rest hårolie ud, var det oplagt at prøve en ny. Osmo Berber Oil fåes til 119 kr. for 100 ml hos billigvoks, hvor den ellers står til 299 kr. andre steder. Jeg må indrømme at jeg var en smule skeptisk da den ankom og jeg skulle prøve den for første gang - olien er lyserød og så dufter den virkelig meget af slik. Jeg er ikke ret vild med alt for søde dufte, men jeg kastede mig ud i det og det viste sig, at den slet ikke dufter så kraftigt når først man får den i håret. Sikke en lettelse! Og da jeg fornemmede effekten af silkeblødt, lækkert hår, var jeg solgt. I mine øjne er den bedre end både Morrocan Oil og min tidligere yndling BC Oil Miracle, som er i familie med hårmasken, og som jeg taler om her. BC Oil Miracle vil jeg dog  til enhver tid også anbefale, især hvis prisen på Osmo stiger, for da er BC Oil Miracle billigere, dufter bedre og er stadig virkelig god. Duften genfinder jeg dog i hårmasken fra samme serie, som jeg glædede mig til at prøve efter at have læst anmeldelser af den på andre blogs. Den indeholder små guldpartikler som får håret til at se ekstra blankt ud, og er i det hele taget en virkelig lækker hårkur. Jeg bruger den en gang om ugen, hvor jeg lader den sidde 10-15 min., men jeg har også læst at man kan lade den sidde natten over for at få en virkelig dybdegående kur. Den koster 118 kr. hos billigvoks, hvor normalprisen er 179 kr. I kan klikke jer videre og læse om produkterne ved at trykke på links i teksten, og under billedet. 

Jeg vil også snart fortælle jer om min nye shampoo og balsam, som simpelthen har fejet benene væk under mig. Indtil da kunne jeg godt tænke mig at høre, om I har nogle favoritprodukter til jeres hår?

-----------------------

These are my favourite hair products at the moment! BC Oil Miracle hairtherapy and Osmo Berber Oil. What are yours?


Sponsoreret indlæg // Sponsored post

Mar 8, 2013

In restless dreams I walked alone, narrow streets of cobblestone

Jacket: Zizzi // Cardigan: Zizzi // Tunic: Jensen // Leggings: Asos // Boots: Steve Madden

Necklace: Stig P.
Leggings: Asos

I går mødtes jeg med en af mine gode veninder på Strøget. Vi havde en virkelig hyggelig dag med shopping og frokost, og fik gået en masse rundt også (mest for at finde det helt rigtige sted at tage billeder, haha). Hun har for nylig afsløret at hun venter sig, og at det bliver en lille pige, og det var vildt dejligt at se hendes runde mave. Det er som om at alle mine veninder bliver gravide og får børn for tiden, men sådan er det nok når man nærmer sig de 30. Udbyttet af shoppingturen får I på bloggen løbende - jeg glæder mig især til at vise jer mine nye støvler! Følger man mig på instagram (@stickysweetdanish), kan man allerede se en smagsprøve ;-)

------------------------------

Yesterday I met up with a good friend of mine and went for a walk through the city. We did some shopping and had lunch, and it was really good seeing her. She recently revealed that she's pregnant and expecting a little girl, and was sporting the cutest belly already. It seems like all my friends are having kids these days, but I guess that's what it's like when you're close to 30. I'll show you what came out of my shopping spree soon, and I'm really excited to show you my new boots - but if you follow me on instagram (@stickysweetdanish), there's already a sneak peek ;-)

Mar 7, 2013

Papa was a rollin' stone

Top: New Look Inspire // Jeans: Asos // Blazer: Asos // Clutch: Asos // 
Watch: MAY 28TH @Asos // Ankle boots: Asos // Ring: River Island @Asos

Her er endnu et ønskeoutfit. Hold nu op, hvor er der mange lækre ting derude, og hvor ville jeg ønske, at jeg havde råd til det hele! Asos er et af mine absolutte yndlingssteder at shoppe for tiden, som I nok kan se ;-)

Here's another outfit I wish I was wearing. There are so many awesome pieces out at the moment, and I wish I could buy them all! Asos is one of my favourite places to shop at the moment, as you can see ;-)

Mar 4, 2013

I wanna stay up all night

Top: Dorothy Perkins // Skirt: secondhand  // Tights: Zizzi 
Wedges: Asos
Earrings: Six

Her er mit outfit fra i lørdags, hvor jeg mødtes med de dejlige piger Tanja fra Miss Cherry Lipz og Karina fra Copenhagen Curves, samt tre af modellerne fra Carmakoma. Vi prøver at ses allesammen engang imellem,  og nu havde vi så 1-års jubilæum. De af jer der har fulgt med længe, husker måske vores retrofest sidste år - ellers kan I gense lidt fra aftenen her og her. Denne gang havde vi ikke noget tema, og jeg anede virkelig ikke, hvad jeg skulle tage på. Så jeg endte i et helt sort outfit. Et lidt for sort outfit, nu hvor jeg ser billederne. Jeg skal virkelig vænne mig til, at mit nye hår kræver meget mere farve eller detaljer på tøjet, hvis ikke jeg vil virke alt for goth. På trods af dette havde jeg en helt fantastisk aften og bytur sammen med pigerne, og jeg var først hjemme kl. 7.30 søndag morgen. Det er længe siden at jeg har holdt ud til den lyse morgen! 
Har I haft en god weekend?

--------------------------

Here's my outfit from Saturday where I met up with the lovely ladies Tanja of Miss Cherry Lipz and Karina of Copenhagen Curves, as well as three of the Carmakoma models. We all try and meet up once in a while, and this time was our 1-year reunion. Those of you who have been following for a while may remember our retro-party last year - if not, then have a peek here and here. This time we didn't have a theme and I had no clue, what I should wear. That's why I ended up wearing all black. Too black I think, seeing the pictures now. I really have to get used to the fact, that my new hair colour needs more pops of colour and details in my clothing, if I don't wanna look too goth. Despite that I had a great evening and night out with my girls, and I wasn't home until 7.30 AM Sunday. It's been a while since I've partied until the break of dawn!
Did you have a good weekend?

Mar 1, 2013

Running Wild

Jacket: Asos // T-shirt: Gina Tricot // Jeans: Asos // Boots: Steve Madden

I onsdags mødtes jeg med min veninde, og kollega, inden vi havde personalemøde i butikken. Jeg holdt mit outfit casual, men spændende, ved at blande prints og farver. Armyjakken har I set før, og det bliver nok heller ikke sidste gang at den dukker op på bloggen, for jeg er dybt forelsket i den. Som I måske har bemærket er der også for alvor begyndt at dukke armyjakker op rundt omkring, og jeg ved at bl.a New Look har en i deres Inspire-afdeling her. I dag står den på træning og senere skal jeg til fredagsbar på uni (surprise), men helt vildt bliver det ikke, da jeg skal på arbejde i morgen og desuden til fest med de dejligste modeller og bloggere om aftenen. Kan I have en skøn weekend!

---------------------

On Wednesday I met up with my friend and co-worker before we had a staff meeting at work. I kept my outfit casual, but interesting, by mixing prints and colours. You've seen the army jacket before, and it probably won't be the last time it appears on the blog, as I'm madly in love with it. As you may have noticed, army jackets are seriously popping up everywhere now, and I know that New Look has one in their Inspire range here, for instance. Today I'm off to the gym and later I'll go to my bar at uni (surprise), but it won't get totally out of hand, as I have work in the morning and a party with the best models and bloggers later. Have a great weekend!