Sep 27, 2013

I wish I was wearing... #Copenhagen Chic

Dress: Asos // Boots: Zigi @Asos // Felt Cap: Asos // Nailpolish: Opi "Jade is the new black" @billigvoks.dk // 
Multipack Rings: Just Acces @Asos // Cross Ring: Me & Zena @Asos // Satchel: Asos

Dette outfit ville jeg så gerne have, at det gør helt ondt i maven at jeg ikke kan klikke det hjem! Jeg skal virkelig spare for at have råd til noget som helst når jeg skal til London om 5 uger, og det betyder ingen shopping inden da (note to self: INGEN shopping, Rikke!). Suk. Det ændrer ikke på at jeg er hovedkulds forelsket i sættet, og at det meste ligger i min "saved items" på Asos' hjemmeside. Hvis der på magisk vis dukker en pengefe op, så er det det første jeg smider i kurven, og så ville jeg sætte et par sorte, tætte nylonstrømper og en ulden cardigan eller jakke til. Det er jo efterhånden ved at blive ret køligt! Er dette noget I kunne falde for, eller går I og drømmer om et helt andet sæt? 

P.S: Hvis I forelsker jer i neglelakken, eller noget andet hos billigvoks.dk, så husk at bruge koden: stickysweetdanish. Den gælder t.o.m den 30. september, dvs. på mandag, og giver 10% på hele købet!

------------------------------------------------------------

This outfit is something I want so badly, that it hurts that I can't make it mine! I really need to save up for my trip to London in 5 weeks, so that means no shopping until then (note to self: NO shopping, Rikke!). Sigh. It doesn't change the fact that I'm madly in love with it though, and that most of it is placed on my "saved items" list on Asos. If a money fairy were to appear magically, then I'd throw it all in my basket, and then I'd wear it with a pair of black tights and woolen cardigan or coat. It's getting chilly after all! Is this something you could see yourself falling for, or do you have something else on your wishlist?

Sep 26, 2013

When you're ready come and get it

Jersey Bomber: Zizzi // Sheer Top: Asos Curve // Panther Leggings: New Look // Coat: Asos// 
 Boots: Zizzi // Necklace: Glitter // Ring: H&M // Lipstick: Maybelline 906 "Hot Plum"

Wooohoo, jeg har fået nyt hår - endelig! I mandags var jeg ved frisøren og fik frisket farven op. Jeg var rigtig glad for det jeg fik lavet sidst, men denne gang ville jeg gerne have min dip-dye endnu tydligere, og jeg er virkelig glad for resultatet. Efter min tur i frisørstolen smuttede jeg til kaffe og kage hos Christina, som også har taget billederne her. Det er sgu dejligt at så mange af mine venner gider at agere fotograf, og når man så endda er så heldig at have veninder som ligefrem går op i det, er det endnu bedre - Christina valgte også baggrunden nemlig, og jeg synes at det giver en superfed kontrast. Jeg havde valgt at gå all in på animalprint og bart maveskind, og jeg synes at det spiller fedt sammen det hele. Det er vigtigt at huske, at man skal have det sjovt med sin stil, og dette outfit synes jeg viser min legesyge side - selvom at jeg ser lidt sur ud på nogle af billederne (jeg gik efter "fierce", men jeg må vist til at se lidt mere Topmodel), haha! Hvad synes I om mit nye garn?

---------------------------------------------------

Woooohooo, I finally had my hair done! I went to the salon on Monday and had my dip-dye/ombre done again. I was really happy with the result last time, but I wanted a more noticeable difference this time around, and I'm so pleased with the outcome. Afterwards I had coffee with Christina, who also took these pictures. It's great that so many of my friends are willing to play photographer, but it's even better when you have friends that are actually into it like Christina, who also chose the backdrop, which I think gives a really cool contrast! I'd gone all in on animal print and visible belly that day, and I think it went so well together. It's important to remember to have fun with your style, and I think that this outfit shows off a part of my playful side, even though I look a bit angry in some of the photos (I was going for "fierce", but I think I need to watch a bit more Topmodel), haha! What do you think of my new hair?

Sep 25, 2013

Building a wardrobe version 2.0

 Pack of black & cream vest // Black strappy top // White strappy top  - everything New Look Inspire
Striped tee - Dorothy Perkins //  Black long sleeve tee // Black "Bardot" top // 
90's tee // Peplum top // Grey printed tee - everything New Look Inspire
Black sheer shirt // Denim shirt - both New Look Inspire // White sheer shirt - Dorothy Perkins //
Chain necklace // Braided necklace - both available @Stig P. // Shoulder bag // Oversized clutch - both available @Asos
Black PU jacket - Evans // Black PU waistcoat // Black PU waterfall cardigan - both New Look Inspire //
Black Converse All Stars // Black Biker Boots // Nude peeptoe heels - everything available @Asos // Black ballerina flats // Black heels - both New Look
Black boyfriend blazer // Grey boucle jacket - everything available @New Look Inspire
Leather look treggings - Dorothy Perkins // Wet look leggings - New Look Inspire // Blue ripped jeans // Black skinny jeans - both Zizzi
Black lace skater dress // Black skater skirt - both Dorothy Perkins // Black bodycon dress // Black pencil skirt - both available @New Look Inspire // Maxi dress // Black draped mini skirt - Junarose

I marts 2012 skrev jeg et indlæg om, hvordan man kan opbygge en god basis garderobe (se indlægget her). For nylig faldt jeg over det igen, og selvom jeg stadig synes at det holder, ville jeg opdatere det med ting der kan købes lige nu. De tips jeg giver står jeg dog stadig rigtig meget ved, så det er bestemt et gensyn værd. I skal dog ikke snydes for en opdateret version af mine gode råd.

Inderst inde: Sorte og hvide jerseytoppe til at have indenunder er noget jeg slet ikke kan undvære. Jeg bruger dem både hvis en bluse er lidt gennemsigtig, eller hvis jeg vil have ekstra længde indenunder en t-shirt. Jeg synes desuden at det er vigtigt at tøjet sidder pænt, og jeg kan godt lide at holde lidt på formerne. Derfor bruger jeg shapewear. Zizzis er hands down det bedste shapewear jeg har prøvet, og jeg har to par trusser og to toppe (jeg ville gerne have fingrene i kjolen også). Trusserne går helt op under BH'en, og jeg bruger dem gerne når jeg har jeans på, for så tager de lidt af min muffintop. Toppene bruger jeg som almindelig sorte toppe, og har dem på indenunder mange forskellige typer bluser. For en ekstra effekt bruger jeg trusse og top sammen. Bonus tips: du skal bruge din almindelige størrelse, og skal altså ikke gribe efter en mindre for at få en større effekt. Det giver modsatte resultat, og du vil bule ud i stedet for at blive glattet ud. Husk at vaske dem på 30 grader, uden skyllemiddel og i en vaskepose, for at passe bedst muligt på dem. Og ikke noget med at tørretumble dem!

Casual toppe: Enhver garderobe bør indeholde gode basis t-shirts. Sort, grå og hvid holder altid, og jeg synes også at noget stribet og noget med et subtilt print bør være en del af den. Disse toppe kan bruges til lidt af hvert, f.eks sammen med et par jeans, men også sammen med en nederdel - både til skaterskirt, miniskirt og pencilskirt går det an. Alt efter hvor afslappet et look du går efter, kan du sætte en blazer, en læderjakke eller en strik til. 

Skjorter: Sort og hvid chiffon, samt denim, holder max til skjorter. De kan kombineres med mange forskellige typer underdele, akkurat som de casual toppe. Det kommer an på, hvilket look du vil opnå. Jeans og sneakers giver et afslappet look, men ligeså snart du erstatter sneakers med hæle, sætter en fed halskæde til og smækker en læbestift på, er du allerede dressed up. Prøv også at sætte en denimskjorte sammen med en fin nederdel, det giver en superfed kontrast. 

Accessories: Det er utrolig vigtigt med gode accessories. Jeg er helt afhængig af store halskæder og mange forskellige typer fingerringe. Tilgengæld er jeg ikke så meget til øreringe, omend jeg har et hav af dem. Find den/de typer smykker som du er gladest for at gå med, og invester i nogle der har en form for wow-effekt. De behøver ikke at være superdetaljerede eller helt vildt bling - personligt er jeg glad for store sølvfarvede statementhalskæder. De redder tit især mine hverdagsoutfits fra at være helt almindelige. Hvis du ikke er vildt meget til smykker, så kunne det også være et fedt armbåndsur f.eks. Husk at det er i detaljerne at din personlighed skinner igennem. Accessories er altid det der sætter prikken over i'et på et outfit. Og så er det vigtigt at have nogle lækre og funktionelle håndtasker. En sort skuldertaske og en sort clutch er uundværlige.

Læderjakker: Læderjakken er en klassiker, og noget der aldrig går af mode. Invester gerne i ægte læder, hvis du har råd til det, og gå efter et simpelt snit - så er du sikker på at du ikke bliver træt af den. Nitter, peplum, spikes, eller andre former for detaljer, er superfede og trendy lige nu, men de holder ikke ligeså mange sæsoner som den klassiske udgave. Lædervesten og cardiganen med læderlookærmer er måske heller ikke styles der holder hver sæson de næste 10 år, men de vil uden tvivl komme og gå, og lige nu er de hotte!

Sko: I min verden findes der 5 typer uundværlige sko, som alle kvinder burde have i deres garderobe: 1) et par Converse All Stars i sort, 2) et par sorte bikerstøvler af en art, 3) et par sorte ballerinaer, 4) et par sorte hæle og 5) et par nude hæle. Ligeledes er sorte sko med kilehæle og et par farvede sneakers en god investering for tiden.

Cardigans og blazere: Alle burde have en sort blazer derhjemme. Den kan kombineres på alskens måder, og den går aldrig rigtig af mode. Det samme gælder sorte cardigans, men undgå den traditionelle og alt for kedelige model. Lige nu er fluffy bamsestrik et stort hit, og det samme er boyfriend-snittet (som er lidt længere og en smule oversize). En hvid strik er god til vinter, og en grå boucléjakke dresser hurtigt dit outfit op. Brug den f.eks sammen med et par jeans, en hvid t-shirt (gerne med tekst eller print), en statement halskæde og et par høje hæle.

Jeans og leggings: Jeg er mest til skinnyjeans, da det passer bedst til mine slankere ben. Jeg synes at alle kan gå i skinnyjeans, men hvis man ikke er helt tryg ved det, så er et lille bootcut også lækkert. Tilgengæld ville jeg undgå jeans med alt for brede ben - jeg synes sjældent at de gør noget godt for nogen. Hvis dine jeans ikke følger din naturlige kropsform, skjuler de ikke din størrelse, tværtimod kan du komme til at se større ud. Zizzi laver virkelig gode jeans, og ekspedienterne er eksperter i at rådgive og finde det rigtige par til dig. Jeg ville som minimum have et par sorte og et par blå i min garderobe, for så har man det perfekte udgangspunkt. Når det kommer til leggings, så er jeg virkelig ikke fan af de traditionelle sorte jerseyleggings. Hvis du er en leggingspige og ikke kan lokkes ud af dem, så gå efter nogle lidt mere fancy nogle. Det kan være et par i wetlook, nogle med lidt mere shine eller nogle med et fedt print, som det for tiden ses i modebilledet. Jeansleggings, treggings (bukser uden lynlås og lommer) og læderleggings kunne også være et fedt alternativ, og er faktisk noget de fleste af os kan bruge i en god garderobe. 

Kjoler og nederdele: Sorte kjoler og nederdele er ikke til at komme udenom i den perfekte basisgarderobe. Den lille sorte er essentiel i samlingen, og der findes altid masser at vælge imellem. For tiden er det meget trendy med en bodycon (stramtsiddende) som viser dine kvindelige former, men er du som mig æbleformet og bryder dig ikke om at vise for meget mave, så er skaterkjolen et godt alternativ. Hvis du vælger en hvor snittet ikke skærer direkte under brystet, men en 5-10 cm under, så undgår du at lægge fokus på din mave (og bekymre dig om, hvorvidt du ser gravid ud eller ej). Stramtsiddende miniskirts er for mig uundværlige, da jeg bruger dem sammen med mange forskellige overdele, og de giver mig mulighed for at lægge fokus på mine ben. Skaterskirts kunne jeg heller ikke leve uden, og jeg har vist efterhånden en 4-5 stykker af dem, som jeg både bruger til t-shirts, skjorter og trøjer. Du kan både proppe overdelen ned i, eller lade den sidde udenpå, da begge dele er tilladt i tidens trends. Jeg er personligt ikke vildt god i pencilskirts, men de er super in, og ser så flotte og ladylike ud på kvinder med timeglas- eller pæreform. Og sidst, men ikke mindst, er det svært at komme udenom en lækker maxikjole, som ser så cool ud med læderjakke i efteråret, og med en lang, varm strik til vinter.

Jeg håber at I har kunne bruge dette indlæg til noget, og at I kan se, hvordan man blot ved at have denne type elementer i sin garderobe, allerede kan kombinere rigtig meget på kryds og tværs. It goes without saying, at jeg selvfølgelig ville investere i en masse andre ting også: tøj i tidens farver, funky accessories, tørklæder, hatte (!) osv. Men som udgangspunkt danner de ovenstående typer tøj en rigtig god basis, som man kan bygge videre på og personificere efter ens egen stil og humør. Husk også på, at når jeg snakker om kropstyper m.m, så mener jeg stadig at alle kan (og må!) iklæde sig lige præcis hvad de har lyst til. Det er blot min holdning til min egen krop, at jeg ikke vil hoppe i noget der sidder stramt over det hele.

--------------------------------------------------------

Back in March 2012 I wrote a post about how to build a good basic wardrobe (see the post here). Recently I came across it again, and even though I think it's still very relevant, I wanted to update it with items that are available now. I hope that you'll forgive me for not translating this post into English, and I do hope that you will google translate it and still be able to enjoy it and find it useful. I think the title and the pictures (with links underneath!) says most of it anyways. Remember that these are just guidelines and that I think every wardrobe should also contain colours, fun prints, loads of accessories and everything else that helps show off your individual style and personality. The items above are simply a good starting point, and something to build on.

Sep 24, 2013

I am coming at you like a dark horse

Jumpsuit (two piece top & bottom): Zizzi (gifted) // Hat: H&M // Necklace: Pieces // Rings: Glitter // Boots: Zizzi 

Her får I mit outfit fra i torsdags, hvor der var Curvy Fashion Event i Zizzi. Helt perfekt timet kom denne buksedragt i to dele til mig fra hovedkontoret samme morgen, og jeg hoppede derfor straks i den. Det er en kampagnevare, så den kom i butikkerne i onsdags og har en god pris (299,95 kr. for bukserne og 199,95 kr. for toppen). Den fås også i en udgave med blå i stedet for den lyse fersken, men jeg syntes at denne passede bedst til mig. Jeg har blot stoppet overdelen ned i buksen, men man kan også have en stram top indenunder og stoppe blusen op i den, så man får et mere poset look foroven. Det er et vildt behageligt sæt, og det passede perfekt både til arbejde og til en lille fyraftensbajer (eller tre) med Christina bagefter, hehe. Støvlerne er også fra Zizzi og er i butikkerne nu. De er bredere i skaftet end almindelige støvler, og også en lille smule bredere i foden synes jeg. Jeg er rigtig glad for dem, og allerede nu føles de ligeså behagelige som mine Steve Madden støvler, som jeg har haft i over et år. Farven på billederne driller dog lidt - de er støvet sorte, og ikke grå. Just so you know!

----------------------------------------------------------

Here's my outfit from Thursday, where we had a Curvy Fashion Event in Zizzi stores. This jumpsuit arrived as a gift from the headquarters the same morning, and I instantly put it on. Perfect timing! It also comes in blue instead of peach, but I think this colour works better for me. It's actually a two piece set, but looks like a jumpsuit on. I just tucked the top into the pants, but you could also wear a tight tank underneath and tuck the bottom hem of the top up under it, to create a more baggy look. I felt really comfortable all day, both at work and at the pub, where I had a few beers with Christina afterwards, haha. The boots are also from Zizzi and in stores now. They're a bit wider fitting, and already feel just as comfortable as my Steve Madden boots that I've had for more than a year. The colour in the pictures is a bit misleading though - they are a dusty black, and not grey, just so you know!

Sep 22, 2013

A Night at the Zoo

Band Tee & Cap: available @Franklin Zoo // Waistcoat: Vero Moda // Skirt: H&M // 
Tights: @Asos Curve // Boots: Steve Madden // Fannypack: Trend
    

 I dag får I ikke et instagram-indlæg, men derimod får I et indlæg med mit outfit fra i fredags (med billeder taget med min venindes telefon). Her var jeg til koncert og release party med det danske rock/grunge band Franklin Zoo, som lige har udgivet deres første album "Untamed". Min veninde er kæreste med den ene guitarist, og vi stod sammen med en anden af hendes veninder for salget af merchandise. Det var en pissefed koncert, og en helt igennem genial aften på High Voltage. I undrer jer måske lidt over, at jeg både er til One Direction og (hård) rockmusik, men sådan er jeg - meget kompleks! Tjek endelig bandet ud her, og nyd så lige den nice video også. Jeg håber at I har haft en god weekend!

-----------------------------------------------------------------

There's no instagram update for you today, but you do get a post with my outfit from Friday night (with pictures taken with my friend's phone). I was at a concert and release party with the danish rock/grunge band Franklin Zoo, who have just released their first album "Untamed". My friend's boyfriend is one of the guitarists, so together with another friend of hers, we took care of selling the merchandise. It was a kick-ass concert, and a brilliant night at High Voltage in Copenhagen. You may think it's weird that I'm both into One Direction and (hardcore) rock music, but that's just the way I am - a bit complex! Please check out the band's website here, and enjoy the video I posted, too. I hope you've had a great weekend!

Sep 18, 2013

Double Up [Polkadots]


Dress: Ellos // Tights: Zizzi // Wedges: Asos // Hairband & Jewelry: Glitter // Lipstick: Maybelline 906 "Hot Plum"

Så er der sørme gået to uger, og det er tid til endnu en omgang Double Up med Karina fra Copenhagen Curves. Denne uges tema er "polkadots", så selvom jeg næsten lige har haft denne kjole på bloggen (se her), hoppede jeg altså i den igen. Til gengæld har jeg stylet den meget anderledes - med inspiration fra Minnie Mouse lader det til. Haha! Dette var hvad jeg havde på da Sara og Stine var hjemme hos mig i lørdags. Vi hyggede med god musik, spil og Asti til kl. 3 om natten. Det var en supersjov aften, og jeg glæder mig allerede til næste gang! Jeg fik ikke snuppet billeder udenfor, da det var mørkt, så I må nyde synet af mine stribede gardiner i baggrunden. Det giver lidt en sjov kontrast til den prikkede kjole ;-) 

Smut også forbi Karina!
----------------------------------------------------------

Two weeks have passed, and it's time for another Double Up with Karina of Copenhagen Curves. This time the theme is polkadots, so even though I just recently showed you the dress (see here), I chose to wear it again. I've styled it completely different this time - with inspiration from Minnie Mouse it would appear, haha! This is what I wore on Saturday when Sara and Stine came over to my place. We listened to music, played games and drank Asti until 3 AM. It was super fun, and I'm already looking forward to next time! I couldn't get pictures outside, as it was dark, so you'll have to enjoy my striped curtains as a backdrop. They give a funny contrast to the dotted dress ;-) 

Now go check out Karina!

Sep 17, 2013

I wish I was wearing... #Ragged

T-shirt: Asos Curve // Skirt: Dorothy Perkins // Necklace: Asos Limited Edition // Sneakers: Nike @Asos // Beanie:  The Ragged Priest @Asos // Clutch: New Look @Asos // "K" Ring: Dogeared @Asos // Pack of two Pinky Rings: Asos // Multiple Finger Ring: River Island @Asos

Denne uges ønskeoutfit er endnu et lidt street ét af slagsen. Jeg ved ikke hvorfor, men det er virkelig det jeg går og sukker mest efter lige nu. Jeg har bare ikke rigtig råd til at investere i et par Nike til 900+ kr., men derfor kan jeg stadig godt synes at de er fede. Hvert for sig kan tøjet også bruges helt anderledes: t-shirten kan, som I ser, sættes sammen med jeans f.eks, og nederdelen kan bære alle slags overdele - den ville eksempelvis være fin med en sød chiffonbluse og høje hæle til. Men sådan et sæt her synes jeg er funky og har fede detaljer i form af materialer og farver. Sæt en halvlang ulden cardigan og strømpebukser til, så er du godt dækket ind til efteråret! 

-----------------------------------------------------

This week's dream outfit is yet another look that's kind of street. I don't know why, but that's the style I'm really drawn towards at the moment. I just can't really afford a pair of Nike right now, but that doesn't mean I can't think they're awesome. The clothes can be paired totally different: the t-shirt looks good with jeans, as you can see, and the skirt will look good with just about any type of blouse or shirt - it'll look cute with a chiffon shirt and heels for instance. But paired like above, it gives a really funky look and has cool details in the shape of different materials and colours. Add a long woolen cardigan and a pair of tights, and you're good to go this fall!

Sep 16, 2013

Pink, it's the color of passion, 'cause today it just goes with the fashion

Cardigan: Gina Tricot // T-shirt: New Look // Skirt: H&M // Tights: Zizzi // 
Boots: Steve Madden //  Hat: H&M // Ring: Gina Tricot // Cuff: Century 21 // Bag: Curvacious Boutique

Og så blev det sandelig mandag igen! Jeg synes godt nok at dagene går hurtigt for tiden... 
Her får I et outfit fra 1½ uge siden, hvor jeg mødtes med mine veninder Sara og Stine, som skulle i biffen i Palads. Jeg havde lige et par timer at slå ihjel inden jeg skulle til dans, så vi mødtes til en sludder og jeg fik taget billeder til bloggen. Jeg ved godt at jeg går meget med hat for tiden, men det er lidt en kombination af, at jeg er blevet virkelig glad for hatte, og at jeg trænger til en tur i frisørstolen, haha! Der er heller ikke meget nyt over tøjet her, men kombinationen er lidt anderledes end hvad I har set før. Og sådan kommer det nok til at være et rum tid, for jeg skal spare op til Plus London Three, og må derfor ikke købe ret meget nyt tøj. I'll make it work! Ha' en god start på ugen!

---------------------------------------------------------

And then it was Monday again. I feel like time flies at the moment...
Here's an outfit from a few weeks back, where I met up with my friends Sara and Stine. They were going to see a movie, and I had a few hours to kill before dance class, so we hung out for a bit and I had my outfit photos taken for the blog. I know I'm often seen wearing a hat these days, and that's mainly because I've really gotten back into hats, but also because I really need to get my butt to the hair salon, haha! There's also nothing new about the clothes, but the combination is a little different from what you've seen before. It'll have to be like that for a while, as I'm saving up for Plus London Three and am not allowed to buy too much until then. I'll make it work! Have a great start to your week!

Sep 15, 2013

Instagram Sunday #5


Denne uge har ikke været helt vildt oprivende, så jeg har heller ikke postet så meget på instagram. Et par selfies er det dog blevet til (#neverapologizeforselfies), og desuden de to outfits som kom på bloggen i denne uge. Derudover har jeg set tilbage på min backpackingtur i Australien med min søster i 2007. Her var jeg ude at snorkle The Great Barrier Reef, men var dog ikke så begejstret for det. Jeg er alt for bange for dybt vand og store fisk. Jeg smed også et babybillede op af mig selv - hvem havde troet at den lille trold ville blive til mig! Det er vildt underligt at tænke på. Så har jeg hørt god musik i form af Ray LaMontagne, og hygget med Sara og Stine til One Direction (eksklusive videoer forefindes på instagram @stickysweetdanish). Det var også ugen, hvor jeg bookede mine flybilletter til Plus London Three, en weekend fyldt med events for plus-size kvinder, og jeg glæder mig helt vildt meget - især til at møde alle de andre bloggere der deltager! Hvordan har jeres uge været?

---------------------------------------------------------

This week hasn't been the most exciting, and so I haven't posted that much on instagram. I did do a few selfies though (#neverapologizeforselfies), and also posted the two outfits that went on the blog. Besides that, I had a throwback to my time backpacking Australia with my sister in 2007, where I went snorkeling in The Great Barrier Reef, but didn't enjoy it that much. I'm too scared of deep sea and big fish. I also posted a picture of me as a baby. It's kind of weird to think that the little big haired creature turned into me! I've listened to good music this week, too: Ray LaMontagne, and then One Direction with my friends Sara and Stine (exclusive videos can be found on instagram @stickysweetdanish). This was also the week where I booked my flights to Plus London Three, a weekend of events for plus-size women. I'm so excited, especially to meet all the other wonderful bloggers! How was your week?

Sep 13, 2013

Trend Alert: Tartan

Left skirt // Middle skirt - both New Look (sizes up to UK18/EU46) // Right skirt - Pink Clove (sizes up to UK32/EU60)
Left skirt - Dorothy Perkins (sizes up to UK22/EU50)  // Middle skirt // Right skirt - both New Look (sizes up to UK18/EU46)
Left dress - Pink Clove (sizes up to UK32/EU60) // Middle dress // Right dress - both Asos Curve (sizes up to UK28/EU56)
Treggings // Pencil Skirt // Cardigan - everything Dorothy Perkins (sizes up to UK22/EU50)

En af tidens hotte trends er skotskternet. Gerne den klassiske røde udgave, men også den sort/hvide hitter. Jeg har prøvet at samle lidt forskelligt som vi plus-size kvinder kan være i, og det ser ikke helt tosset ud på den front. Jeg er selv faldet hovedkulds for en af kjolerne. Kan I mon gætte hvilken? Desuden er jeg helt vild med bukserne, og dem må jeg bare eje når der går penge ind igen. Det er faktisk slet ikke så svært at style ternede ting, de går fantastisk sammen med en t-shirt med skrift eller print, fede støvler og læderjakke f.eks. Er det en trend du kunne finde på at springe ud i, og hvordan ville du i så fald style den? Let me know!

-------------------------------------------------------

One of the seasons hottest trends is tartan. Both the classic red and the black & white are winners. I've tried gathering some different pieces that fit us plus-size women, and it's not looking too bad. I've fallen in love with one of the dresses especially, can you guess which? I'm also crazy about the pants, so I definitely have to get a hold of those once payday comes again. Tartan isn't actually all that hard to style, just throw on a printed tee, chunky boots and a leather jacket for instance, and you're good to go! Is this a trend for you, and if so, how would you style it? Let me know!

Sep 11, 2013

I'm a wild card, and I'm gonna steal your game

Jacket: H&M // Jumpsuit: Zizzi (gifted - in  stores in November) // Hat: H&M // Heels: New Look // Jewelry: Glitter // 
Nailpolish: OPI "Monsooner or Later" (feet) & "Do You Think I'm Tex Y" (hands) // Lipstick: Rimmel "Diva Red"

Så er jeg hoppet i endnu en buksedragt - og igen er den fra Zizzi! Hvis I har fulgt med, så ved I jo at Zizzi holdt et kæmpe fashion show på Vega for knap en måned siden. Og denne dragt prydede den smukke Ivory May på catwalken. Efterfølgende har jeg været så heldig at få fingrene i den, og jeg er simpelthen så vild med den! Som I kan se er det yderste lag af blonder, hvilket jeg synes er så fint. Og så har den lommer, yay! Den er vildt behagelig at have på, og den er virkelig nem at style. Her er jeg gået all in på fashionista, men den ser også vildt fed ud med sneakers og en casual jakke, støvler og blazer - eller en kombination af det hele. Mulighederne er mange, og I vil sikkert se mig i den igen, hvor jeg har stylet den helt anderledes. Buksedragten kommer i butikkerne til november, har jeg ladet mig fortælle, så I kan godt begynde at glæde jer. Billederne her er i øvrigt taget af den smukke Kecia Lie, som ofrede sig og løb med mig ud i regnen i mandags, for jeg måtte bare have billeder til bloggen. Men hvis I finder små skønhedsfejl i billederne (bl.a fine regndråber på hatten), så er det fordi at det skulle gå lidt stærkt. Hvad jeg dog ikke gør for min blog (og jer, mine søde læsere)! ;-)

------------------------------------------------------------

I've yet again thrown on a jumpsuit, and this one is also from Zizzi. Those of you who have followed for a while, may know that Zizzi had a huge fashion show about a month back. And this suit was worn by the gorgeous Ivory May on the runway. Afterwards I was lucky enough to get my hands on it, and I cannot tell you how much I love it! As you can see, the top layer is made out of laces, and I think it's just so pretty. It's also got pockets, yay! It's really comfortable to wear, and it's such an easy piece to style. I've gone all out fashionista this time, but it also looks awesome with sneakers and a casual jacket, boots and a blazer - or a combination of everything. The possibilities are endless, and I'm sure you'll see me wearing it again, styled completely different. The jumpsuit will be in stores from November, so you may start getting excited already. These pictures where shot by the beautiful Kecia Lie by the way, who sacrificed herself and ran out and into the rain with me, as I simply had to snap photos for the blog. So if you find little imperfections in the shots (like rain drops on my hat), it's because we were in a hurry. The things I do for this blog (and for you, my dear readers)! ;-)