Jan 5, 2014

2013: Favourite outfits


Her har I mine favoritter fra 2013 - hvilket af disse outfits kan I bedst lide? 
Jeg kan konkludere at jeg i 2013 har gået enormt meget med hat, at jeg har været vild med animal print, sort og hvidt, læder og store halskæder. Jeg forudser, at der ikke er meget der kommer til at ændre sig på de punkter i 2014, men jeg er spændt på at se, hvad året har at byde på modemæssigt. Jeg har aldrig været typen der med vilje følger en bestemt trend, eller planlægger outfits et halvt år i forvejen. Jeg køber løbende tøj som jeg falder for, og klæder mig på efter humør. Min inspiration kommer mange steder fra, og jeg får den oftest uden at være klar over det. Derfor har jeg også meget svært ved at sætte ord på, når folk beder mig om at beskrive min stil. Måske er det nemmere for nogle, som står udenfor. Hvordan ville I beskrive den, hvis I skulle?

Godt nytår i øvrigt! Jeg håber at I alle er kommet godt i gang med det nye år.
----------------------------------------------------------------

Here are my favourites from 2013 - which one of these outfits do you like the most?
I can conclude, that I've worn a lot of hats, animal print, black and white, leather and statement necklaces in 2013. I don't see much changing in those areas in 2014, but I'm excited to see what this year will bring me fashion wise. I've never been the girl that follows a certain trend on purpose, or one to plan outfits six months in advance. I buy things that catch my eye, and I dress according to my mood. I get my inspiration from all over the place, often without even knowing it. That's why I have a hard time describing my style, if asked to do so. Maybe it's easier for someone else. How would you describe my style, if you had to put it into words?

Happy New Year by the way! I hope you've all made it safe into the new year.

5 comments:

 1. lovely post and lovely blog! Will be following :)

  www.mollymimi.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Pretty pictures, you have good taste in fashion. Happy New Year.

  www.saucysiciliana.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Hold da op hvor har du tabt dig, du ser helt fantastisk ud! Ikke fordi du har tabt dig, men fordi du har rocker fed stil og virkelig formår at klæde dig iøjenfaldende, men alligevel klassisk og stilet. Det tager jeg hatten af for :D

  Anna - http://thewonderwomanwannabe.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Ja det er helt vildt som man kan se du har tabt dig :) Du er sej :)
  Jeg kan bedst lide heldragten. Du ser også enormt høj og tynd ud i den.
  Æv at den sad vildt dårligt på mig…
  Og så har du da bare din helt egen stil. Jeg kender ikke ord for den ;)

  ReplyDelete
 5. Wow jeg er vild med leopard buksedragten til dig :-D

  ReplyDelete