Jan 21, 2014

#AcceptNoRules - win tickets to see Zizzi's Show during CPHFWZizzi afholder endnu engang et brag af et modeshow under den københavnske modeuge, og hvis du fulgte med i august, så ved du, hvor nyskabende og ground breaking at det var sidst (læs indlægget HER). Denne gang er temaet "Curvy Fashion Freestyling", som lægger op til at du skal bryde alle regler - hav det sjovt med din stil, vær fri i din krop og elsk dig selv og dine kurver. Et fantastisk budskab, som jeg glæder mig til at se dem omsætte på catwalken! Med Denise Bidot i spidsen og Nabiha ved mikrofonen, forestiller jeg mig at vi godt kan forberede os på noget af en oplevelse. Jeg udlodder via bloggen 2 x 2 billetter, således at to af mine dejlige læsere kan komme afsted sammen med en veninde/søster/mor/hvem-som-helst, og alt I skal gøre for at deltage er at "synes godt om" min facebookside HER og smide en kommentar nedenunder dette indlæg, hvor I fortæller mig, hvordan I har tænkt jer at freestyle jeres stil og bryde reglerne. Jeg trækker to vindere på søndag d. 26. januar kl. 20 og annoncerer navnene på facebook, så husk at holde øje (og husk at lægge dit rigtige navn i kommentaren herunder). 

Held og lykke!


   


[This competition is open for my danish readers only, sorry.]

15 comments:

 1. Hvor er det en fed konkurrence!
  Jeg elsker at bryde reglerne lidt med min stil og den måde jeg gør det ved, er altid at vise lidt. Jeg kan rigtig godt lide at have gennemsigtige bluser på, så man kan se min mave. Det betyder ikke at jeg skal vise hele min mave eller noget i den stil, bare lige halvdelen af maven under en blondetop eller lignende.

  Jeg vil så gerne til det her show. Det er jo den fedeste konkurrence!

  Mange hilsener Frederikke

  Frederikke.mains@gmail.com

  ReplyDelete
 2. Jeg ville elske at få chancen for at se Zizzi bryde reglerne :D Plus fashion shows er noget af det bedste der er sket for mit syn på mig selv (fik lov til at gå i et show for et par år siden), og jeg håber det virker lige så fantastisk godt på andre. Jeg ville bryde reglerne ved at bære et stort smil - hvad jeg konkret ville ta' på, det er vist for meget at spørge en kvinde om inden 5 minutter i "ud-ad-døren" ;) Min stil er et stort miks af alt det jeg elsker, men rockabilly vil der i al fald være et islæt af - jeg elsker at stilen omfavner kvinders kurver :) 1000 tak for en inspirerende blog!

  Lærke, laerke[at]somnio.dk

  ReplyDelete
 3. (prøver lige igen så undskyld hvis det bliver dobbeltpost fra mig)

  super lækker konkurrence <3
  jeg har altid haft svært ved at have tætsiddende tøj på, men har den flotteste kjole som jeg bare ikke rigtig får brugt pga det :( men det skal der laves om på, så på kommer den til den næste lejlighed! derudover (har dog ikke så meget at gøre med at være curvy) har jeg aldrig rigtig brugt høje sko fordi jeg er 180 og føler mig som det tårnhøje monster i forvejen. men fik endelig taget mig sammen til at købe de jeffrey campbell sko jeg længe har kigget på for et par måneder siden og nu ROCKER jeg dem når lejligheden til det er der - det bliver nok aldrig en hverdagssko for mig, men det gør heller ikke så meget. pointen er at jeg tør og gør!

  ReplyDelete
 4. For mig er det at freestyle også det, at jeg tager det tøj på som jeg selv synes er fedt, uden at se hvad moden dikterer. Jeg synes selv jeg har stor glæde af at blande de forskellige sæsoner, så det ikke bliver en tro kopi af hvad mange andre har på. :)
  Desuden synes jeg at der er gange få plus size mærker der tænker over hvad moden er. Heldigvis har vi Zizzi, som jeg synes har nogle rigtig gode styles til at supplere min basisgarderobe med.

  Det ville være fedt at komme med ind og se det kommende show. :)
  C_kay3@msn.com

  ReplyDelete
 5. jeg har tænkt mig at freesyle ved at iføre mig et tætsiddende outfit - tiden til at vise mine kurver frem er kommet!

  ReplyDelete
 6. Jubiii, hvor vil jeg dog gerne vinde billetter til Zizzis modeshow! Og jeg har tænkt mig at freestyle min stil ved at iklæde mig min nyindkøbte tætsiddende kjole købt på juleferie i New York. Derovre er udvalget noget større end i Danmark og de kendte mærker laver også deres kollektioner i plus size - fik købt en lækker Calvin Klein kjole - det kunne Danmark godt begynde at importere:-) Den værste skrøne ved at være curvy er, at man skal klæde sig i "telt"agtigt tøj for at skjule sine former, men den skrøne maner jeg gerne til jorden! Mange hilsner fra Jannie Rasmussen, Østerbro

  ReplyDelete
 7. Jubii ny konkurrence :-)
  Jeg er en pige som absolut mest er til det klassiske look og dette syntes jeg tit kan være svært at matche med de nuværende + size mærker. Jeg er derfor utrolig spændt på at modtage min første pakke fra Mango´s nye serie som mange jo netop kritiserer for at være for klassisk og kedelig men jeg må sige, at jeg klæder mig meget til postbudet kommer med pakken. Dog skal der der lidt til at peppe farvene op i disse mørke tider og her kunne jeg bestemt forestille mig at Zizzi og nogen af deres undermærker kunne byde ind med nogen af deres farvestålende tunikaer eller bluser. En god basis garderobe med Carmacoma, Mango og ASOS og så lidt pling pling fra Junarose, ZE ZE og ZÍZZI ja så kommer man langt. Og lige et lille hint til jer andre så ændre ZIZZI i Rødovre centeret lidt på deres koncept og vil nu fremover have endnu flere forskellige mærker på hylderne. Syntes generalt de har et godt blandet udvalg :-)
  God aften til jer alle
  Mette Vogelius

  ReplyDelete
 8. Jeg kan godt lide at style mit tøj med rå accessories. Min yndling for tiden er mit læder taljebælte, som kan formå at give form til alt. Og så er det jo smart at jeg kan vise at jeg har en smal talje. :-)

  ReplyDelete
 9. Halløj :).
  Jeg ville nok tage en skaterkjole på, da den sidder til på overdelen og giver mig lidt talje. Jeg ville nok smække et tyndt bælte i den skabte talje og tage en halskæde på. Og en fin hårbøjle (jeg har set ALT for meget Gossip Girl).
  Hilsen Naja (der aldrig har været til modeshow og psyko gerne ville :))

  ReplyDelete
 10. Jeg vil have noget på som viser mine former istedet for at gemme dem.
  Jeg er sååå træt af kartoffelsæk-tøj, der åbenbart kun er designet til een type +Quinde.
  Tøjet er til lave, runde kvinder med virkelig korte arme og ben. Hvem er hun?? Jeg har ALDRIG set sådan een?!
  Jeg er høj. Jeg er normalt proportioneret og jeg har normal længde arme og ben.
  Jeg vil ikke have 3/4 ærmer og piratbukser. Jeg vil have taljerede habitjakker, læderjeans, smukke bluser der viser en tilpas mængde kavalergang uden at være kvalm og som falder smukt i lækre materialer.
  Det begynder at komme. Jeg har set det. Men jeg vil se mere! Jeg vil se meget mere af det fede modetøj i større størrelser.
  Jeg vil revolutionere, ved bare at være ganske almindeligt lækker!
  Linda van Asperen

  ReplyDelete
 11. jeg ville style mit outfit med nogle lækre hæle og nogle fede accessories:) det kan gøre alt lækkert :) jeg ville elsker at kommer ing og se en masse lækkert nyt tøj med min moar :)
  hilsen simone block
  mail: monsiimus@gmail.com
  google virker ikke så kunne ikke gøre dette med google

  ReplyDelete
 12. Jeg vil SÅ gerne til Curvy Fashion Freestyle show.. Og jeg vil tage min svigermor med, hvis jeg vinder. Vi går begge i Zizzi tøj, og jeg elsker at se billeder og videoer med Denise, for hun gør det virkelig godt.. Går selv med en lille drøm om at blive Zizzi model, men det bliver nok kun ved drømmen :-) Jeg ved endnu ikke, hvad jeg ville tage på.. Tror jeg ville købe noget nyt til aftenens begivenhed.. Krydser fingre og ønsker alle en Curvy aften :-D
  Hilsen Simone Juhl Djurhuus

  ReplyDelete
 13. Jeg kunne godt bruge lidt ny inspiration til at klæde mig. Jeg tror jeg vil tage en sort sag på i strik måske. Jeg kunne også finde på at shoppe et helt nyt outfit til præcis den dag.

  ReplyDelete
 14. I would love to visit the Zizzi Fashion Show. Being a Plus Size Model is my first way to break the old and conservative fashion rules. I love to wear tight dresses and show my curves and don´t hide them. You think you can´t wear sequins when you are curvy? So you think wrong ;) Tight leather pants? Awesome! Just wear what you like, there are no rules, just be self-confident and show that you love yourself <3

  ReplyDelete
 15. Jeg elsker at bryde de regler der af og til sættes op for plus piger. Jeg elsker mine sexede kurver og viser dem gerne frem i tætsiddende tøj. Læderlook, taljerede jakker og toppe der viser kurver og fokus på bagdelen. En af de regler jeg vil bryde, er at vise mig i toppe.....pyt med mormor arme - elsker min mormor <3 Lad os vise vores kurver frem til verden og vise at myten med at plus piger kun smiler udenpå er noget fis. Jeg smiler indvendig og det ses udenpå........jeg vil vise hvem jeg er! Håber virkelig at kunne invitere min dejlige veninde med til en hygge weekend i København..........

  ReplyDelete