Jan 12, 2014

I Think It's Going To Rain Today

Coat: Vintage // "Bayford" Tunic: Carmakoma (gifted for review) // "Alessia" Bodycon DressLAB|27 by Carmakoma (gifted for review) // 
Tights: Primark // Cut Out Platform Ankle Boots: Asos // Hat: H&M // Rings: Glitter 

Jeg knuselsker dette outfit, som jeg havde på til min søsters fødselsdag 2. juledag, men først havde mulighed for at fotografere i denne uge. Frakken har jeg fået af min mor, og jeg er SÅ glad for den. Det er imiteret pels, men virkelig god kvalitet, og jeg bruger den ofte for tiden. Den giver et glamorøst pift til ethvert outfit! Tunikaen og kjolen har jeg fået af de søde piger fra Carmakoma, og tunikaen er på udsalg lige nu! Kjolen er en del af det lækre sortiment fra LAB|27, og den sidder perfekt. Normalt er jeg ikke til bodycon, men denne bruger jeg faktisk også gerne med en stor cardigan udover for et mere casual look. Og så er der jo de fantastiske sko, som jeg sukkede efter indtil jeg nuppede dem med en 30% rabatkode før jul. På trods af højden er de utrolig gode at gå i, netop fordi de jo har et højt plateau. Jeg kommer helt sikkert til at bruge dem til mange kommende outfits.

Hav en god søndag, og husk at deltage i min giveaway om et sæt træningstøj lige HER.

-----------------------------------------------------------------------

I simply love this outfit that I wore to my sister's birthday on December 26th, but haven't been able to photograph until now. My mom gave me this coat, and I love it so much. It's faux fur, but really good quality, and I use it quite often at the moment. It totally glams up any outfit! The tunic and the dress were a gift from the lovely ladies at Carmakoma, and the tunic is on sale right now! The dress is from the amazing LAB|27 collection, and it fits perfectly. I'm not usually good with bodycon dresses, but I actually also love wearing this one with a big cardigan for a more casual look. And then there's the amazing shoes, that I had had my eye on for quite a while, before finally snatching them with a 30% discount code before Christmas. Despite them having a high heel, they're really comfortable to walk in, as they have a high platform, too. I'll definitely be using them in many future outfits.

I wish you a great Sunday, and if you're based in Denmark, remember to enter my giveaway right HERE

4 comments:

  1. tolles kleid und ich liebe deine schuhe!!

    ReplyDelete
  2. I loooooove this outfit!! I want those shoes! <3

    ReplyDelete
  3. Love this outfit! You're like an ethereal vision straight out of the 90's. LOVE.

    ReplyDelete