Jan 21, 2014

I wish I was wearing... #Get your grunge on

Get your grunge on
For tiden drømmer jeg mig tilbage til 90'erne og lader mig inspirere af periodens cool grunge- og gothic-stil. Jeg har updated looket lidt, med en oversize blomsterkrans og laksandaler med plateau. Så mangler jeg bare et afsnit af "My so-called life", og så er vi ved at være der. Det er lige til at blive nostalgisk over.

----------------------------------------------------------------------------------

At the moment I'm dreaming my way back to the 90's and I'm inspired by the cool grunge- and gothic vibe of the decade. I've updated the look a bit, by adding an oversized flower crown and flatform sandals. Now all I need is an episode of "My so-called life", and I'll be good to go. I'm getting kind of nostalgic here.

No comments:

Post a Comment