Jan 28, 2014

Wasted Youth

 Cardigan: Zizzi (gifted for review) // T-shirt: eBay // Skirt: Primark // Tights: Zizzi // Boots: River Island // Hat: H&M

Her er mit outfit fra i lørdags, hvor jeg var med til prøverne på Carmakomas modeshow. Vi var ude på Statens Scenekunst Skole, og prøverne blev holdt i et teaterrum. Jeg følte mig helt transporteret tilbage i tiden, til dengang jeg selv lavede musicalteater og sang i kor og i band, og kunne ikke dy mig for muligheden for at tage billeder i sådan nogle cool omgivelser. Jeg havde min nye cardigan fra Zizzi på, som rammer butikkerne meget snart, og desuden en t-shirt jeg faldt over på eBay. Det er meget sjovt sted at shoppe billige og funky t-shirts, og denne havde et fedt budskab og print, så den røg i kurven. Cardiganen er hurtigt blevet en favorit, da den er vildt lækker at have på. Den er varm nok at have på indenfor, men er stadig til at ånde i, og jeg elsker zebrastriberne! Parret med min nederdel i imiteret læder, sorte tights, cut-out støvler og hat, var jeg good to go. 

-------------------------------------------------------------------------

Here's my outfit from Saturday, where I hug out for the rehearsals of Carmakoma's fashion show. We were at The Danish National School of Performing Arts, and I felt transported back in time, to when I was doing musical theatre and singing in choirs and bands, which is why I couldn't help but have my pictures taken in the amazing settings. I was wearing my new cardigan from Zizzi, which will be in stores soon, as well as my new t-shirt from eBay. You can find so many cheap and funky tees there, and this one had a cool message and print, so it went in my cart. The cardigan has quickly become a favourite, as it's so comfortable and nice to wear. It's warm enough for wearing it inside, but it still let's you breathe, and I love the zebra stripes! Paired with my faux leather skirt, black tights, cut-out boots and hat, I was good to go.

3 comments: