Jan 27, 2014

Winner of the Female For Life Giveaway

Så har jeg fundet en vinder af min konkurrence i samarbejde med Female For Life. Vinderen må frit vælge to styles fra webshoppen - og jeg kan nu annoncere at den heldige er...

Marieke

Stort tillykke, Marieke! Send mig venligst din emailadresse på stickysweetdanish@gmail.com, så jeg kan sætte dig i forbindelse med Female For Life. Marieke ønskede sig samme jakke som jeg havde på i indlægget her, samt de lækre "Beautiful Buttocks" træningsbukser I ser herunder. Tusind tak til alle jer der deltog, og god fornøjelse med jeres træning!


---------------------------------------------------------------------------------------------------

The winner of the Female For Life giveaway has been randomly chosen, and I can announce that it's Marieke! She has won two items of her choice. Congratulations, Marieke!

No comments:

Post a Comment