Feb 17, 2014

Diva Rebel Styler Ultimate Edition [Review]


For et par uger siden fik jeg dette glattejern fra billigvoks.dk. Jeg måtte selv vælge et af Divas fantastiske stylingværktøjer, og besluttede mig for denne lækre sag, da jeg faktisk kun ejer et glattejern i rejsestørrelse, som jeg sjældent bruger til min manke af et hår - og så kunne jeg godt tænke mig, at lære at lave krøller med glattejern, og se, om de holder bedre end dem jeg ellers prøver at lave. Dette har jeg dog endnu ikke haft mulighed for at kaste mig ud i, men jeg har afprøvet jernets glatteevne. Og det er intet mindre end fantastisk! På ca. 30 sekunder er jernet 200 grader varmt, og med mulighed for at vælge temperaturer mellem 110 og 230 grader, er det egnet til enhver hårtype. Pladerne er belagt med titanium, så de kan stort set ikke slides op, og så er det desuden et visuelt smukt værktøj i lilla og guld. Diva er et britisk mærke, udviklet af professionelle frisører, hvilket man meget tydeligt fornemmer. Glattejernet er nemt at anvende, og det sikrer et perfekt resultat. Som en ekstra bonus slukker det selv, hvis det står ubrugt i mere end 10 minutter - det er smart! På billigvoks.dk finder man yderligere stylingværktøjer fra Diva, og jeg har bl.a. hørt godt om deres Beach Curl Wand. Hvis I selv står og mangler virkelig gode stylingværktøjer, eller for den sags skyld andre lækre frisør- og skønhedsprodukter til billige penge, så kig forbi billigvoks.dk - med koden stickysweetdanish10 får I endda yderligere 10% rabat på jeres bestilling! 

Glattejernet er givet i gave, men holdningerne jeg giver udtryk for, er mine egne. Ved brug af koden er jeg med i en konkurrence om at vinde en lille præmie, men jeg tjener ikke penge på at formidle den videre til jer.

------------------------------------------------------------------------------------------

A couple of weeks ago I received this straightener for review. Danish online retailer billigvoks.dk let me choose a styling tool from the british manufacturer Diva, and I absolutely love this straightener I chose. Diva is developed by professional hairdressers, it's easy to use and has a luxurious look as an added bonus. I can highly recommend the brand! If you're based in Denmark you can shop with billigvoks.dk and save an additional 10% by using the discount code stickysweetdanish10.

The product was gifted for review, but the opinions are my own. By using the discount code I am added to a competition, where I can win a small prize, but I am not earning money by passing it on to you.

No comments:

Post a Comment