Feb 8, 2014

Freestyling my curves: my outfit for the Zizzi Blogger Event


Spiked Jacket: Asos (previous collection) // Shirt"Jasminus Black" Lab/27 by Carmakoma  (gifted for review) //
 Shapewear Dress: Zizzi (underneath) // Tube Skirt: H&M // Platform Cut-Out Boots: Asos // Spiked Headband: Glitter

Her får I som lovet mit outfit fra Zizzis blogger event. Det var i det store og hele også, hvad jeg havde på om aftenen, hvor jeg dog endte med at skifte til en bluse jeg havde fået om dagen. Det er også den I kan se mig i på billederne fra indlægget her. Jeg havde umiddelbart ikke planlagt at skifte, så derfor var jeg fra eftermiddagen allerede i temaet "Curvy Fashion Freestyling". Jeg havde valgt at "freestyle" min stil med masser af spikes - både på jakken og på hårbåndet. Ellers var jeg helt i sort, som jo altid er et hit hos mig. Så længe man husker at bruge forskellige materialer, er jeg på ingen måde modstander af at gå i sort tøj. Sort er cool! 

Tak til Nastaran fra Curves And I for at lege fotograf!
------------------------------------------------------------------------------------------

Here's my outfit from Zizzi's Blogger Event as promised. It's basically what I wore for the show, too, but I did end up changing into a shirt I'd been gifted during the day. That's the one you can see me in on the photos in this post. I hadn't planned on changing, which is why I already went with the theme "Curvy Fashion Freestyling" through out the day. I had chosen to "freestyle" my outfit with plenty of spikes - both on my jacket and my headband. Besides that, I wore all black, which is always a hit in my book. As long as you remember to use different materials, I'm all for wearing black. Black is cool!

Thanks to Nastaran from Curves And I for playing photographer!

4 comments:

 1. super schön siehst du aus!
  kannst du mir den link zu dem kleid geben, welches du über den zizzikleid trägst? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Danke schön! Es sollte da schon ein Link geben! Es ist ein Shirt von Carmakoma :-)

   Delete
 2. I'm loving all black outfits at the moment. So chic! xx

  ReplyDelete
 3. Great views, sound is nice. I think it has to be newly renovated, while i wasn't a fan of the fake laminate wood paneling that is everywhere, i did appreciate the other aesthetics of the place.

  ReplyDelete