Feb 26, 2014

Fudge Daily Mint Shampoo & Conditioner [Review]


Det seneste jeg har afprøvet fra billigvoks.dk, er dette sæt fra Fudge. Det er et sæt der normalt koster 399 kr., men hos billigvoks får man det for blot 199 kr. - og det er 500ml flasker. Allerede her, er det en rigtig god deal. Hvad der derudover er lækkert er, at varebeskrivelsen holder, hvad den lover. Jeg har døjet med lidt irritabel hovedbund på det seneste, den har kløet og skællet lidt, og jeg ledte derfor efter noget, som kunne få styr på sagerne igen. Denne shampoo og balsam indeholder mentol, som lover at berolige hovedbunden og afhælpe alle typer hovedbundsproblemer. Efter blot et par vaske, synes jeg tydeligt at kunne mærke effekten. Jeg var lidt nervøs for den kraftige mentolduft i starten, men den aftager stille og roligt, og når håret er tørt, har man kun et svagt strejf tilbage - og nu er jeg faktisk blevet ekstremt glad for den duft. Derudover lover produkterne, at håret bliver næret med fugt, at de beskytter mod varme fra fx hårtørreren, og at de virker antistatiske. Mit hår arter sig i al fald rigtig pænt, det ser blankt og sundt ud, og får en fornuftig volumen. Alt i alt er jeg yderst tilfreds med sættet, og det er tæt på at vinde sig ind på en førsteplads over produkter jeg har prøvet!

Hvis I selv kunne tænke jer at prøve sættet, eller for den sags skyld hvad som helst fra billigvoks.dk, så får I yderligere 10% rabat på de i forvejen billige priser ved brug af koden stickysweetdanish10. Nyeste skud på stammen af produkter de fører, er det lækre hudplejemærke Dermalogica.

NB! Produkterne er givet i gave til anmeldelse, men holdningerne er mine egne. Jeg tjener ikke på jeres brug af koden, men er med i en konkurrence om at vinde en mindre præmie.

---------------------------------------------------------------------------------------

I've been given this Fudge set for review, and I'm loving what it does for my hair! I had struggled with an irritated scalp for a while, but after using the shampoo and conditioner for only a short time, it has already helped. My hair is also looking shiny and healthy, and has a nice volume to it. billigvoks.dk is a danish webshop, and if you're located in Denmark, I can highly recommend shopping with them. They have a huge range of hair- and skincare products, as well as nailpolish, make-up and more, and they offer really low prices. Take an additional 10% off with the code stickysweetdanish10.

Disclaimer! The products were gifted for review, but the opinions expressed are my own. I don't make money if you use the code, but it does enter me into a competition for a small prize.

No comments:

Post a Comment