Feb 27, 2014

I don't know much about you, but I like you because you're true blue

Jacket: Zizzi // Sweater: Carmakoma (gifted for review) // Skirt: Zizzi (gifted sample piece) //
Necklace: Glitter // Boots: River Island // Hat: H&M // Bag: Curvaceous Boutique

Her får I endnu et outfit, som min mor fotograferede mig i sidste torsdag, da jeg tog billeder til det feature jeg skal have i et magasin (som udkommer om 3 uger!). Jeg er helt vildt glad for min blå strik fra Carmakoma, som jeg især bruger sammen med mine korte nederdele - på de første par billeder, er nederdelen dog blæst lige lovlig kort op, haha! Nederdelen er en prøve fra Zizzi, men den burde komme i butikkerne inden alt for længe. Den har den helt rette længde, samt en bred elastik i taljen, som gør den superbehagelig at have på. Nu vil jeg smutte til reeksamen... kryds fingre for mig! 

----------------------------------------------------------------------------------------

Here's another outfit that my mom photographed me in last Thursday, as I was shooting pics for the upcoming feature in a magazine (which will be out in 3 weeks!). I love my blue Carmakoma knit, which goes incredibly well with all my short skirts - in the first pictures the wind has blown the skirt even shorter though, haha! This skirt is a sample from Zizzi, but should be in stores soon. It has the perfect lenght, as well as an elasticated waist, so it's super comfy to wear. Now I'm off for an exam... keep your fingers crossed for me!

2 comments:

  1. Den blå farve er super fed til dig! Rigtig flot outfit! :)

    ReplyDelete
  2. Jeg har et eller andet med blå o øjeblikket, alt blåt fanger min interesse! :-)
    Så er jeg i øvrigt helt tosset med ærmerne, giv mig den trøje :-D

    - Lise Emilia

    ReplyDelete