Feb 1, 2014

The cold never bothered me anyway

Coat: Carmakoma (previous season) // Jacket:  Carmakoma "Saturn" (gifted for review) // Shirt: New Look Inspire (previous season) //
 Jeans: New Look Inspire // Boots: Zizzi // Necklace & Rings : Glitter 

Her er mit outfit fra torsdagens Carmakoma-show, som I kunne læse om på bloggen i går aftes (se eller gense indlægget her). Showet blev som sagt holdt på Københavns Hovedbanegård, hvor der naturligvis var isnende koldt, så derfor var jeg nødt til at pakke mig lidt ind. Heldigvis ligger jeg inde med den lækre leopardfrakke i imiteret pels fra forrige vinter, så jeg kunne holde mig fashionable, men varm. Indenunder havde jeg endnu en Carmakomajakke, men af nyere dato - den er netop landet i shoppen, og jeg er dybt forelsket i den. Den har den perfekte turkise metallicfarve, og selvom jeg ser en lille smule firkantet ud i den, så er den hurtigt blevet en favorit. Jeg skabte balance i looket ved at tage et par meget skinny jeans på til, og holdt outfittet i sort, for rigtigt at lade jakken komme til sin ret. Lige på nær den dalmatinerplettede halskæde, som jeg ikke kunne stå for at sætte til, for at give et sjovt pift til sættet. Jeg ville egentlig have haft høje støvler på, men (sne-) vejret ville det anderledes, og set fra den lyse side, betød det at jeg ikke havde ondt i fødderne efter at have stået og gået længe. Hvis jeg så bare kunne finde mine øremuffer, så jeg også kunne holde ørene varme, selv med opsat hår...

---------------------------------------------------------------------------------

Here's my outfit from when I attended Carmakoma's show on Thursday, which you could read about on the blog last night (read or re-read it here). The show was held at Copenhagen Central Station as said, and naturally it was freezing cold there, and I had to wrap up warm. Luckily I have the amazing leopard print coat from last winter, so I could stay fashionable, but warm. Underneath I had another Carmakoma jacket, but a new one - it just hit the shop, and I'm madly in love with it. It has the perfect metallic turqoise colour, and even though it makes me look a bit square, it's become a quick favourite. I created balance in the look by wearing a pair of very skinny jeans, and kept the rest of the outfit all black, to really let the jacket shine. Well, besides the necklace with dalmation print, which I couldn't resist wearing, to add a fun twist to the outfit. I originally wanted to wear high heeled boots, but the snow wanted it differently, and looking on the bright side, it meant that my feet weren't aching after hours of standing and walking. Now if only I could locate my earmuffs, so I could also keep my ears warm while wearing my hair up...

7 comments:

 1. Den jakke er bare den bedste vinterjakke, jeg har haft i mange år. Da jeg købte den var der flere der rynkede på næsen og sagde den var top fed, men " den er vist mere til pynt end til gavn"......men de tog fejl gjorde de. Jeg er nu igen med min anden sæson med den og den er bare så skøn. Når det sner eller regner og den bliver våd, børster jeg den bare med en hårbørste og vupti ser den helt ny ud igen. Elsker den virkelig - men synes altså også bare dyreprint er totalt skønt.............

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg er helt enig, Helle! Jeg finder den også meget anvendelig. Folk er bare kedelige ;-)

   Delete
 2. Hej Rikke,

  your Outfit is very very cool! I would wars it too!:)
  I´m so exited to find out about your Blog! I love Scandinavia and I love fashion. I´m so happy to read your entires in danish. Jag talar liten svenska, so jag kan förstå lite och lära mig.

  Much greetings from Hamburg
  Jules:)

  www.schoenwild.de

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi Jules,

   thank you so much! I appreciate the love - welcome :-) Und ich spreche auch Deutsch!

   LG, Rikke :-)

   Delete
 3. You look (again) good! That jacket looks much better on you than on Carmakoma's photos. Thanks for giving us insight of the future of Zizzi and Carmakoma. I love both brands. I only wish I could see every piece of clothing already and not just part of the outfits!

  - ceaa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaaw, thank you so much ceaa! And you're welcome. I can't wait for all the collections to hit the shops either ;-)

   Delete
 4. I really love, love, love this jacket. It's sooo great. You look fabolous!

  ReplyDelete