Feb 12, 2014

You ain't seen nothing like me yet

Jacket: Zizzi (gifted for review) // Love Tee: Lab/27 by Carmakoma (gifted for review) // Faux Leather Leggings: Zizzi (gifted for review) //
Hat: H&M // Boots: River Island // Big Rings: Glitter // Slim Rings: Pilgrim // Bracelet: Kobra Copenhagen (gifted for review)

Egentlig ville jeg have lavet et indlæg omkring mine "15 minutes of fame" i Lorry og Go' morgen Danmark, men da jeg ikke helt har haft overskud til at skrive det endnu (jeg har en del tanker der skal nedfældes), får I her først og fremmest mit outfit fra Go' morgen. Det var vigtigt for mig, at føle mig godt tilpas, og derfor valgte jeg et outfit, som er meget tæt på at være en slags uniform for mig: sort, læder og hat. Man går aldrig galt i byen med den kombination! Det var ligeledes vigtigt for både Karina og jeg, at vores egne outfits ikke tog fokus fra modellerne og den styling vi præsenterede, og derfor dukkede ingen af os op i vilde pangfarver eller alt for iøjenfaldende accessories. Jeg følte mig supergodt tilpas i dette sæt, og jeg syntes at det viste mig og min stil rigtig godt, uden at være larmende. Hvis I ikke har set indslaget endnu kan I fange det i HD på Tv2Play - og ellers har vi en optagelse med iPhone her.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

I actually wanted to write a post about my "15 minutes of fame" on danish tv, but I haven't really had the energy to write down all my thoughts just yet. So that's why I'm starting with my outfit instead. It was important to me to feel comfortable, and that's why I chose to wear something that may resemble a sort of personal uniform: leather, black and a hat. You can never go wrong with those elements! It was also important to both Karina and I, that our own outfits didn't steal focus from our models and the styling we had done, so we both decided against bright colours and wild accessories. I felt really good in my outfit, and I think it showed off my style without being too loud. If you haven't seen the clip yet, you can catch an iPhone recording of it here (it's obviously in danish, but at least you get to see the styling etc.). If you're located in Denmark, you can watch it in HD on Tv2Play. 

2 comments:

  1. Hey hot stuff!! You are going to be big and famous, and I can say I knew you once! xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, thank you Liv! I'm not sure you are entirely right, but you will always be able to say you KNOW me ;) xx

      Delete