Mar 26, 2014

Birthday Giveaway no. 4: Billigvoks [+ The JUNAROSE winner]

billigvoks.dk

Så kan jeg annoncere den 4. og sidste giveaway i forbindelse med bloggens 4-års fødselsdag. Denne gang er præmien en række af mine yndlingshårprodukter, sponseret af billigvoks.dk. Produkterne er allesammen velegnet til alle typer hår!

I kender efterhånden fremgangsmåden, men jeg har lavet lidt ændringer fra sidste giveaway:

1) I skal "synes godt om" min facebookside her
2) I skal lægge en kommentar under dette indlæg, hvor I skriver, hvorfor det netop er jer der skal vinde præmien - husk at skrive jeres navn, hvis I kommenterer uden en profil!

Disse to trin er obligatoriske og giver tilsammen ét lod i konkurrencen. For et ekstra lod kan I:

3) Følge mig på bloglovin her
4) Følge mig på instagram under @stickysweetdanish

Ved at udføre ét af disse trin, sammen med trin 1 + 2, får I et ekstra lod i konkurrencen. Gør I begge dele, giver det to ekstra lodder, og I deltager altså med 3 lodder! Husk at skrive i jeres kommentar, hvis I også følger disse steder.

Jeg vil trække en vinder næste onsdag d. 2. april kl. 12, og annoncere vinderen her på bloggen.
Held og lykke allesammen!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Og så var det noget med en vinder af et par JUNAROSE jeans også, mener I? Det er helt rigtigt! Stort tillykke til:

Signe Sivertsen

- du vinder dit yndlingspar!
Send mig venligst en mail på: stickysweetdanish@gmail.com med din størrelse og adresse, så sørger jeg for at give dine oplysninger videre til de søde piger fra JUNAROSE.

Tusind tak til alle jer der deltog, og tak til JUNAROSE for at sponsere konkurrencen!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sorry, the above giveaway is for danish residents only.

However, the winner of the pair of JUNAROSE jeans is: Signe Sivertsen - congratulations! You win your fave pair! Please send me an email at stickysweetdanish@gmail.com containing your size and your address, and I'll make sure to pass the info on to the lovely girls from JUNAROSE.

Thanks so much to everyone who entered, and thanks to JUNAROSE for sponsoring the giveaway!

18 comments:

 1. Jeg har givet op - hen over vinteren er mit hår blevet knastørt, næsten sådan lidt sprødt, og jeg har resigneret og smider nu håret op i fletninger eller knolde, og gemmer de pinligt kradse spidser godt væk med hårnåle og hårolie.
  Så sådan helt oprigtigt, så ville sådan en omgang fugt ikke kunne gøre andet end fantastisk i mit hår.

  Og nu til fedte-delen af indlægget.
  Jeg vil genre sige dig tak, oprigtigt, nede fra maven, tak. Din blog, i kombination med Copenhagen Curves, har ændret mit selvbillede, og min selvtillid, til det bedre. Jeg er blevet en mere modig plus-size pige, fordi du har vist vejen. Tak. Og tillykke til bloggen.

  ReplyDelete
 2. Jeg vil vildt gerne vinde.... har haft en forfærdelig frisøroplevelse og får associationer hen imod James May når jeg ser mig i spejlet... og har vasket og fønnet så meget i panik over det så mit hår trænger til en ordentlig omgang gode produkter og så er Aussie i øvrigt et vildt godt produkt!

  Jeg følger dig både på bloglovin og instagram og selvfølgelig på Facebook :)

  ReplyDelete
 3. Jamen mit hår er en høstak. Det er tørt og krusser helt vildt hvilket gør at det er grimt. Jeg leder efter produkter som kan tæmme det så jeg kan være mit hår bekendt.

  ReplyDelete
 4. Jeg følger både via fb og bloglovin :)
  God aften
  marialundpedersen@gmail.com

  ReplyDelete
 5. Og jeg skal vinde fordi, jeg har en kæmpe manke som kræver rigtig meget pleje og med 4 unger i huset er det tit der at der bliver sparet..

  ReplyDelete
 6. Mit hår er tit tørt og kruser meget let,så det ville være dejligt at vinde,deltager med 3 lodder.
  piastulle@hotmail.com

  ReplyDelete
 7. Uha - jeg elsker Aussie's produkter og lige dem du viser her - har jeg ikke prøvet endnu!
  Håber jeg er den heldige - manken kunne godt trænge til lidt næring!
  Deltager med 3 lodder :)
  Kh. Pennie
  http://pennnylane.blogspot.dk/

  ReplyDelete
 8. Følger alle steder ;-) kan kun blive i godt humør af at følge bloggen.
  Skulle jeg være heldig..vil mit hår være taknemmelig ;-) syntes det trænger til et spark sundhed.
  Yvonne.h.ipsen@hotmail.com

  ReplyDelete
 9. Mit hår trænger til Aussie shampooen, det er ikke helt samarbejdsvilling med andre :-)
  Jeg følger dig alle steder :-)
  Og tak fordi du deler ud af alle dine tanker :-)

  Hilsen Mia Smidemann

  ReplyDelete
 10. Jeg bruger altid aussie produkter.
  jeg elsker dem! mit hår elsker dem!
  Deltager med 3 lodder:)

  s.bachchr@hotmail.dk

  ReplyDelete
 11. mit hår ligner en gang HØ det er knas tørt og filtret som aldrig før og normalt er min hår meget fint og let at rede ud men vinteren og rediatorvarme og kulde har totalt ødelagt mig hår - jeg vil elske at vinde de lækre produkter så mit hår igen kan blive let og lækkert :-)

  jeg deltager med 3 lodder

  ønsker dig en super dejlig dag og en glad hårdag :-)

  Kærlig Hilsen
  Pia Hansen
  missangeldk@gmail.com

  ReplyDelete
 12. Ih det kunne jeg godt bruge- ELSKER Aussie produkterne. Og mit hår kan da altid bruge lidt forkælelse- hvem kan ikke det? ;)
  Jeg følger dig hele vejen rundt- tak for dine indlæg og inspiration :)
  Mvh Line Svenningsen
  line81@live.dk

  ReplyDelete
 13. Har 3 store døtre med langt hår, og vi kunne alle mægtig godt tænke os at prøve det :-)
  Mvh.
  bettinabaggers@gmail.com
  Følger på Facebook og Blog (y)

  ReplyDelete
 14. Jeg trænger i den grad til at blive forkælet.
  Knus
  Anette Aarup Frandsen
  Anette@Aarup-Frandsen.dk

  ReplyDelete
 15. det vil være et mirakel for mit tørre hår, efter den lange vinter. Så jeg vil elske og vinde serien. Har også en teenager som jeg kan dele den med, og det vil han synes er så cool!

  http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/

  smil Lene B.
  solsikke04@hotmail.com

  ReplyDelete
 16. Rikke Offersøy NielsenApril 1, 2014 at 6:43 PM

  Kort sagt: Jeg ELSKER Aussie produkterne. Vi er bare gode sammen, Aussie og jeg :) Mit hår trænger i øvrigt til en omgang forkælelse :)

  ReplyDelete
 17. det skal jeg, fordi mit hår simpelthen er blevet så underligt og tørt... De har altid været sundt, men efter denne vinter gad det ikke mere, og jeg føler mig helt magteløs og har prøvet forskellige "vidundermidler", men det har ikke hjulpet... Så håber jeg kan være den heldige - har jo kun hørt gode ting om Aussie produkterne, så dem håber jeg virkelig at kunne prøve :)
  Mvh.
  Birna Lambaa
  birnalambaa@hotmail.com

  ReplyDelete