Mar 2, 2014

Birthday giveaway no.1: 17 Sundays

17 Sundays LA Tee in white/black or black/gold (here)

Her kommer som lovet den første konkurrence i forbindelse med bloggens 4-års fødselsdag. I kan vinde denne fede t-shirt fra det australske mærke 17 Sundays. T-shirten er en del af deres spritnye kollektion, og den fås i hvid, som I kan se ovenover, og i sort med guldtryk (se begge her). Alt I skal gøre for at deltage i konkurrencen er:

1) Følge bloggens facebookside her

2) Lægge en kommentar under dette indlæg, og fortælle mig, hvornår I begyndte at følge bloggen, og hvorfor I blev hængende - det er også ok, hvis I først lige har fundet den!

Ovenstående giver 1 lod i konkurrencen.

3) For et EKSTRA lod i konkurrencen, kan I følge mig på bloglovin her. I skal stadig følge trin 1 og 2, og husk så at skrive i kommentaren, at I også følger på bloglovin!

Ved at følge trin 1, 2 og 3 får I altså 2 lodder i konkurrencen!

Jeg trækker en vinder næste mandag d. 10. marts, hvor jeg også annoncerer den næste konkurrence. Denne 17 Sundays-konkurrence er åben for alle verden over. Held og lykke! 

----------------------------------------------------------------------------------------------

As promised, here's the first giveaway to celebrate my blog turning 4. You have the chance of winning this awesome tee from the amazing australian brand 17 Sundays. The t-shirt is a part of their brand new collection, and comes in white, as pictured above, and black with gold print (see both here). All you have to do to enter is:

1) Follow the blog's facebook page here

2) Leave a comment under this post and tell me when you started following my blog, and what made you stick around - it's ok if you only just discovered it!

The above gives you 1 entry into the competition

3) For an EXTRA entry, you can follow me on bloglovin here. Remember to still follow steps 1 and 2, and to write in your comment, that you've also followed on bloglovin!

By doing steps 1, 2 and 3 you get 2 entries into the competition.

I'll draw a winner next Monday, March 10th, where I'll also announce the next giveaway.
This 17 Sunday's giveaway is open worldwide. Good luck!


14 comments:

 1. Jeg er næsten først lige begyndt at følge bloggen (over bloglovin) - det er måske et par uger siden eller sådan noget. Det åbnede jo op for et helt nyt plus-size bloggerunivers, som jeg er begyndt at elske ;-)

  ReplyDelete
 2. Hej Rikke

  Begyndte at følge din blog for ca 6 måneder siden. Bliver hængende fordi du har en fed rocket stil, som inspirerer mig til at turde mere i mit eget tøjvalg!

  Vh Kira Hayes
  Kiramiaolsen@hotmail.com

  ReplyDelete
 3. i guess i follow your blog since 2 month because i love plus size fashion !!!!!!:-)
  xx christiane

  ReplyDelete
 4. Happy Blogversary!
  I've been following your blog for a little less than a year and it's one of my favourites! <3
  following you on bloglovin as well! :)

  ReplyDelete
 5. Hej Rikke,
  I started following your blog maybe half a year, one year ago. Can't truly remember how i've stumbled upon it, maybe it was through Zizzi somehow, which i discovered by the same time. It was a big breakthrough finding out there's a plus size fashion and stores which are entirely targeting us:D so guess, it makes me really happy and helps me be more confident about myself and accept myself as i am , and you, through your blog, are a part of this warming and eye opening process ! plus, i love reading and trying to understand the danish part of it! Been learning danish for 1,5 years now!Du er saa sejt !!!!!Tusind tak for det!Rock on:P

  ReplyDelete
 6. Deltager med 2 lodder.. jeg er også en af dine ny tilkommende, og har fulgt dig on'n'off i nogle uger, men jeg har først fået mig taget sammen til at tilmelde dig til min blogloving i dag(motivering hjælper meget:) )

  ReplyDelete
 7. I have just discovered the world of plus size blogs and am loving it! I have started following a number of blogs in the past 2 weeks and it has significantly broadened my horizons. I saw your blog via the 17 Sundays page. Thank you!

  ReplyDelete
 8. I have been following for a year or more..the reason i stuck around was that 1stly you have amazing style, it somewhat resembles my own style sensibilities. we are of more or less the same age also. and being plus sized I love women who dress up nice and good irrespective of size, making people change opinions by the simple act of putting on good clothes on our bodies.
  I follow on fb and bloglovin. hope to win. and much love. :*

  ReplyDelete
 9. Hej Rikke.Tak for en fantastisk blog! Jeg har fulgt din blog via blogger.com i nogle måneder, og nu følger jeg dig også på blogloving og FB.
  Jeg havde fulgt nogle britiske og amerikanske plus size blogs i lidt tid, og gør det stadig, men jeg gik på jagt efter en dansk, da det kunne være rart at få et perspektiv på at være plus size i DK. Din var en af de første jeg fandt, og jeg har været hooked lige siden! Plus size blogs har virkelig hjulpet mit selvværd, og ændret den mode jeg ser mig selv og mode på. Nu går jeg selv og overvejer at starte et blog, så tak for inspirationen! Og tillykke med fødselsdagen ;)

  ReplyDelete
 10. Found your blog by accident, looking for stylish plus size clothing and found your blog. Since then, I'm stuck! Wonderful, feel beautiful and accepted when I read your blog, Now more I follow you both via facebook and bloglovin! Just love it!

  ReplyDelete
 11. Jeg tror efterhånden det er.... Ja, hvor længe er det mon siden? 2½ år? Jeg kan huske, at jeg brugte en hel aften på at læse nærmest ALLE indlæg, fordi det var en helt ny verden for mig, at der fandtes en DANSK plussize blogger (du ved... når man først finder én, så finder man hurtigt mange flere), for indtil da kendte jeg hun GabiFresh.

  Så jeg kan huske, at jeg læste alle dine indlæg den aften og skrev en mail til dig for at takke dig for at du var til. Et par måneder senere skrev jeg til dig igen for at bede om et interview til et ret vellykket projekt på min uddannelse. Og så startede jeg selv min blog - og det var du en kæmpe inspiration til, så tak for det!

  Jeg følger dig selvfølgelig allerede på Facebook og bloglovin', så det er vel 2 lodder? :)

  ReplyDelete
 12. Tror tilfældigt jeg fandt din blog via marilyn's closet eller måske var det zizzi? og har nu fulgt dig i ca. et halvt år.
  Synes det er rart at følge bloggere med forskellig stil og elsker det lidt rå look du viser
  Følger dig på både bloglovin og facebook

  ReplyDelete
 13. Hej Rikke

  Jeg begyndte at følge din blog for ca. 2 måneder siden. Jeg fulgte Karinas blog, og da hun en dag linkede til din blog, blev jeg opmærksom på din blog. Jeg blev hængende, fordi du har en fed (girly!) rocket tøjstil, som virkelig inspirerer mig til at tænke over, hvad jeg kan sætte sammen.
  Jeg følger dig her og på Facebook :)

  ReplyDelete
 14. Jeg har fulgt din blog i ca. 1 måned, og jeg bliver inspireret af din stil, derfor bliver jeg ved med at følge dig herinde og på facebook.
  Jeg ELSKER den øget fokus på kvinder med kurver, og håber der kommer meget mere i fremtiden :)

  ReplyDelete