Mar 9, 2014

Curvy Kate Lingerie [Review]

Curvy Kate Princess Bra in black 
Princess fås op til en skålstørrelse K med omkreds UK 40 (EU 90) og op til G med omkreds 42 (EU 95) og 44 (EU 100). Der findes trusser eller g-streng til, og de går op til størrelse UK 22 (EU 50) // Princess is available up to a K-cup and band size 40, and up to a G-cup with band size 42 and 44. You can get a matching thong or panties up to a size UK 22.

 Daily Boost fås op til en skålstørrelse K og omkreds UK 40 (EU 90), med trusser eller g-streng op til en størrelse UK 22 (EU 50)  // Daily Boost is available up to a K-cup and band size 40, with panties or thong up to a size UK 22.

[English version below]

Noget af det jeg bliver spurgt mest om er, hvor man kan finde lækkert undertøj i store størrelser. Det er noget jeg længe selv har ledt efter på det europæiske marked, for der er et fint udvalg at hente fra USA. Men som oftest vil man jo gerne slippe for told og dyr fragt, og derfor er jeg vildt glad for at have fundet Curvy Kate. Curvy Kate er et britisk brand, som specialiserer sig i at lave velsiddende undertøj til kvinder med kurver. Deres skålstørrelser går fra britisk D-K, hvilket ca. svarer til E-L herhjemme, med omkredse op til en britisk 44, hvilket er en dansk 100. Derudover går deres trusser op til en størrelse UK 22, dvs. en dansk størrelse 50. Jeg var så heldig at møde nogle af pigerne fra Curvy Kate, da jeg var til Plus London Three i november. Jeg fik lavet en "bra fitting", og fik altså mulighed for, at få hjælp til at finde min rigtige BH-størrelse. Det viste sig at jeg er en 40FF, som omregnet er en 90H. 

For nogle uger siden fulgte vi op på vores møde ved Plus London Three, og jeg fik jeg tilsendt to forskellige sæt undertøj, som jeg selv havde valgt til anmeldelse på bloggen. Jeg startede forsigtigt ud med to sorte sæt, og valgte en glat BH med lidt indlæg, og en fin blonde BH uden - begge to med trusse til, da jeg virkelig ikke er til g-streng. Det er svært at sætte ord på, hvad jeg følte første gang jeg prøvede BH'erne på. Jeg har før været typen der ikke gad bruge mange hundrede kroner, nogle steder endda tusind kroner, på en BH. Derfor bestilte jeg BH'er fra forskellige steder på nettet, uden at kende min rigtige størrelse. De sad sjældent ordentligt, midterstykket sad ikke til, bøjlen fulgte ikke brystet helt ud til armhulen, der var måske kun to hægter at lukke med, og alt for smalle stropper. De fungerede ok, på den måde at de da løftede pigerne nok til, at jeg ikke fik blå mærker på knæene - men jeg vidste jo godt at de ikke sad så godt som de kunne. Jeg orkede bare ikke rigtigt alt det besvær, som jeg troede det krævede at finde den rette BH, til en god og overkommelig pris. Men efter at have prøvet Curvy Kate er der for mit vedkommende ingen vej tilbage. Det var en wow-oplevelse, jeg havde det største smil på læben og kunne slet ikke få armene ned igen. Begge BH'er sidder fantastisk. De gør alt det, en god BH skal: de følger mine kurver, de løfter, former og holder på min barm, som var de lavet specielt til mig. Selv BH'en med blonder, som intet indlæg har, og som jeg var en smule skeptisk overfor, former min barm flot og giver perfekt hold. Jeg var faktisk på nippet til at fælde en lille tåre, da jeg fik den på, og så, hvor flot den gjorde sig og hvor godt den sad. Jeg tror ikke at jeg var klar over, hvor meget godt undertøj egentlig kan gøre for en, og hvor meget det i sidste ende betyder for mig, at mine bryster bliver præsenteret flot, så at sige. Men det betyder alt. Det giver et øjeblikkeligt selvtillidsboost, for slet ikke at tale om, at tøjet udover også gør sig endnu bedre. Og nu tør jeg godt vise lidt kavalergang, for jeg ved, at der bliver holdt godt og grundigt på tingene. 

Det siger sig selv, at jeg altså er kæmpe fan af Curvy Kate nu - og det håber jeg også at I vil blive. Især når jeg kan fortælle, at deres priser ligger omkring 399 kr. for en BH og 199 kr. for en trusse, hvilket i min bog er mere end fair, for så velsiddende og pænt undertøj. Og så har jeg ikke engang nævnt kvaliteten endnu, som også virker rigtig god. Der er på ingen måde tale om discountvarer, det er en dejlig kvalitet, som får mig til at tro, at tingene vil holde længe. Især hvis jeg håndvasker dem (eller som minimum bruger vaskepose i vaskemaskinen). Som sagt startede jeg forsigtigt ud med to sorte sæt, men hvis I kigger forbi deres hjemmeside her, vil I se, at de har et kæmpe sortiment af farver og flotte design. Begge mine BH'er er i øvrigt balconette-modeller, hvilket jeg har det bedst med. Man kan også få andre typer, som fx. plunge, som har et mindre midterstykke og ligesom presser brysterne lidt mere sammen, hvis man fx. gerne vil vise rigtig meget kavalergang. Som en ekstra bonus, er Curvy Kate også begyndt at lave badetøj, hvilket jeg helt sikkert skal prøve til sommer!

Nu kommer vi så til det lidt kedelige: Curvy Kate sælger ikke fra deres egen hjemmeside, men har i stedet forskellige forhandlere. Jeg har brugt lang tid på at kigge flere forskellige sider igennem, og er nået frem til, at den bedste måde at bestille til Danmark på, er enten via britiske Belle Lingerie eller på Lace.dk. De har det absolut største udvalg af sortimentet, og er derudover de nemmeste webshops at finde rundt på. Dog fører Lace kun omkredse op til en EU 85, hvilket jeg slet ikke forstår, når nu de findes større. Hvis man dog går en skålstørrelse op, kan man gå en omkreds ned, har jeg fået bekræftet at pigerne fra Curvy Kate (og jeg skulle i så fald have en UK 38G // EU 85J). Lace har i øvrigt også en guide til at finde sin rigtige BH-størrelse her. Jeg må dog sige, at jeg synes at det er ærgerligt, at der ikke findes en decideret Curvy Kate webshop, som forhandler alle modeller, i alle størrelser, og som sender internationalt. Det ville unægteligt gøre det noget nemmere at finde rundt i, for det var virkelig lidt af en jungle at kæmpe sig igennem forhandlerlisten, som I i øvrigt finder her. Når det så er sagt, er det et kæmpe thumbs up fra mig for både design, kvalitet og ikke mindst pasform. Brandet er intet mindre end fantastisk!

For at følge mere med hos Curvy Kate, kan I finde dem på facebook her. På twitter og instagram finder I dem under @curvykate.

Hvis I kunne tænke jer at se nogle smukke bloggere i Curvy Kate, kan I fx kigge forbi Fuller Figure Fuller Bust og Danielle Vanier, samt læse deres anmeldelser. Jeg selv var desværre ikke modig nok til at stille mig op og posere i undertøj i denne omgang, men de ser fantastiske ud i det!

Et stort tak skal lyde til Curvy Kate for de to sæt, men også for virkelig god service, og ikke mindst for at de får alle former for kurvede kvinder til at se fantastiske ud, og føle sig ligeså!

Disclaimer: Jeg har fået begge sæt i gave for at amelde dem, men holdningerne jeg giver udtryk for er mine egne. 

----------------------------------------------------------------------------------------------

One of the things I receive most questions about, is where to find lingerie in bigger sizes. It's something I've been looking for on the european market myself, as there is a better selection available in the States. However, living in Denmark, a lot of us want to make sure we don't have to pay for expensive shipping and taxes, which is why I'm so excited to have found out about Curvy Kate. Curvy Kate is a british brand that specialize in producing well-fitted underwear for the curvier women. Their cup sizes range from a british D to a K, and their band sizes go up to a british 44. Also their panties and thongs go up to a UK 22. I was lucky enough to meet some of the lovely Curvy Kate ladies at Plus London Three in November, and had a bra fitting done to find my right size. It turns out that I'm a 40FF. 

A couple of weeks ago we followed up on the fitting, and I was gifted two different sets for review, which I picked out myself. I started out by playing it safe and got two black sets, and chose a smooth bra with a slight padding, and a lace bra without any padding - both with panties, as I don't do thongs at all. It's hard to put into words what I felt, when I tried the bras on for the first time. I used to be the type of girl that didn't want to spent an excessive amount of money on a bra, so I ordered them from various places online, without ever knowing my true size. They rarely fit right, the middle wasn't touching my body, the underwire didn't follow the boob all the way to the armpit, the bra might have only had two hooks, and the straps might have been too thin. They worked ok, as in: they kept me from bruising my knees - but deep down I knew that they didn't fit me as well as they could have. I just couldn't be bothered with how difficult I thought it was to find the right bra, at a good and reasonable price. But after having tried Curvy Kate there's no going back for me. It was a true "wow" experience, I had the biggest smile on my face and I couldn't contain my excitement. Both bras fit me amazingly well. They do everything a good bra should: they follow my curves, they lift, shape and hold everything in it's place, as if they were made especially for me. Even the lace bra that doesn't have padding, which I was a bit unsure about, shapes and supports my bust really well. To be honest, I was on the verge of shedding a tear as I put it on and saw how good it looked, and how well it fit me. I don't think I fully realized, how much great underwear can do for you, and how much it means to me that my bust presents itself well, so to speak. But it means the world. It's an instant confidence boost, and it also makes all garments worn over it, look even better. I actually feel confident enough to show some cleavage now, because I know everything is kept in place. 

It goes without saying that I'm a big Curvy Kate fan now - and I hope you will be, too. Especially when I tell you, that their bras retail around £29-35 and their panties around £10-14, which is more than fair in my book, since the fit is amazing and the design is so pretty. And I haven't even mentioned the quality yet, which also strikes me as being good. There's no doubt this isn't just discount quality, and I think my pieces will last long, especially if I handwash them (or at least use a mesh wash bag in the machine). As I mentioned, I played it safe by getting black bras, but if you stop by their website here, you'll see that they have a wide range of cute colours, too. Both my bras are balcony styles, as those are the ones I feel most comfortable wearing. There's other styles, like plunge for instance, too. As an added bonus, Curvy Kate also started doing swimwear, which I definitely have to try out this summer!

And now to the slightly disappointing part: Curvy Kate doesn't have their own webshop, instead they sell through different stores and online shops. To find the best ones for your country, you can check out their retailer list here. I had to browse through a lot of shops to find the best ones for Denmark, which was a bit of a struggle (but thankfully I did manage to find some). Hopefully it'll be easier for your country! Dream scenario would be that Curvy Kate had their own webshop, where you could buy the entire range in every size they make, and that it would ship worldwide. With that being said, I can only give a huge thumbs up for both design, quality and not to forget: the fit. This brand is nothing short of amazing!

To keep up-to-date on all things Curvy Kate, you can follow them on facebook here, and you can find them on Twitter and Instagram under @curvykate.

If you would like to see some cute blogger babes in Curvy Kate lingerie, as well as read their reviews, you can stop by Fuller Figure Fuller Bust and Danielle Vanier. I sadly wasn't brave enough to model underwear on my blog this time around, but these ladies rock it!

A big thank you to Curvy Kate for the sets, but also thanks for great service, and not to forget: thanks for making curvy ladies of all shapes look and feel amazing!

Disclaimer: The two sets were gifted for review, but the opinions expressed are my own.

No comments:

Post a Comment