Mar 24, 2014

Don't say your heart's in a hurry

Blazer: Dorothy Perkins // Dress: Dorothy Perkins // Socks: boohoo // Boots: River Island // 
Clutch: Camden Market, London // Hat: H&M // Rings: H&M // Nailpolish: OPI "Lucky Lucky Lavender"

Dette er en lidt mere casual udgave af outfittet med den røde kjole fra dette indlæg. Jeg købte de to kjoler samtidigt, og er rigtig glad for begge. Det er sådan set underordnet, hvilken jeg dresser up eller dresser ned, for de kan hver især bruges til begge dele. Jeg er blevet helt vild med knæstrømper, som passer så fint til korte kjoler og har en fed 90'er-vibe. Dette par har jeg også købt i råhvid, og jeg er sikker på at jeg skal have dem i flere farver. De er egentlig beregnet til over knæet, men det er de ikke helt brede nok til på mine ben, derfor har jeg foldet dem ned, hvilket også fungerer fint. Da jeg allerede havde gjort outfittet lidt quirky ved at sætte strømper til, fandt jeg desuden min cool clutch med kameraprint frem. Jeg købte den på Camden Market i London i november, men havde stadig ikke fået den brugt. Det var altså på højeste tid, da den virkelig er fed! På neglene havde jeg en fin lavendelfarvet neglelak, som gik godt sammen med kjolens blomster, og så havde jeg brugt nogle rå ringe på, for ligesom at bryde med det pæne. Jeg er jo så glad for at lege med kontraster, haha.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

This is a more casual version of the outfit with the red dress from this post. I bought the two dresses together, and I love them both. It doesn't really matter which one you dress up and which you dress down, both work either way. I've gotten really into wearing knee socks, which I think looks so good with short dresses, and also have a cool 90's vibe. I bought this pair in ivory, too, and I'm sure I'll be getting them in more colours. They are meant to be overknee socks, but since they aren't wide enough for my legs, I just folded them down, which works just as well. Since I already made the outfit a bit quirky by wearing socks, I also dug out my cool camera print clutch. I got it at Camden Market in London in November, but hadn't used it yet. It was really about time, as it's so fab! My nails were a nice lavender, which went well with the flowers of the dress, and then I used some chunky silver rings to give a contrast to the cuteness of the outfit. We all know how I love playing with contrasts, haha. 

3 comments:

  1. SÅ fint et outfit. Er kjolen meget kort? Det er ikke let at vurdere længden, med den vinkel der er på billederne😊. Synes nemli tit at DP kjoler er til den korte side, især efter et par vaske...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, den er ret kort og ville gerne krybe op. Jeg tror at jeg en anden gang vil parre den med et par cool cykelshorts, hvis jeg skal have bare ben. Du har ret i, at især disse typer kjoler fra DP generelt er korte!

      Delete