Mar 13, 2014

Get in line for the sunshine

Pale Pink Jacket: Dorothy Perkins // Floral T-shirt: Gina Tricot // Skirt: Zay // Silver Bag: Glitter // 
Necklace: Glitter // Rose Quartz Ring: Lisbeth Dahl //  Boots: River Island // Sunglasses: Unknown 

Her er mit outfit fra i går, hvor jeg drak kaffe med en veninde på Vesterbo, og efterfølgende gik en hyggelig tur. Jeg havde min nye jakke fra Dorothy Perkins på, som jeg jo ønskede mig i indlægget her. Jeg troede ikke at den ville være varm nok alene, men i solen var det faktisk helt perfekt. For at style den lidt rocket (surprise, surprise!), havde jeg taget en mørkegrå t-shirt med blomsterprint på, som havde nuancer ret tæt på jakkens fine lyserøde farve, men som også bandt den sammen med det sorte. Sølvsmykker og sølvtaske fuldendte outfittet, og som prikken over i'et var mine negle også baby pink med glimmer. Der var ikke et øje tørt, siger jeg jer! Haha. Det var vildt dejligt at nyde solen og spadsere rundt uden stor vinterjakke på, og det er vist med at nyde det inden weekenden! Derfor købte jeg på hjemvejen også blomster, som jeg fik bundet i en smuk buket, og som jeg kan nyde selv når vejret vender igen om et par dage. Forår er virkelig min yndlingsårstid. 

Hvad med jer? Jeg håber at I også får nydt disse solskinsdage!

----------------------------------------------------------------------------------------

Here's my outfit from yesterday, where I had coffee with a friend and went for a nice walk afterwards. I was wearing my new jacket from Dorothy Perkins, which I was already lusting after here. I wasn't sure if it would be warm enough, but in the sun it was actually perfect. To add a bit of an edge (surprise, surprise!), I wore it with a dark grey floral t-shirt that had colours close to the jacket's pale pink nuance, and that also tied it nicely together with the black in the outfit. The silver bag and silver jewelry finished off the look, and as the icing on the cake, my nails were also baby pink and sparkly. There was not a dry eye in the house I tell you! Haha. We've had such lovely weather in Denmark this past week, so it was nice being out and not wearing a big winter coat. It's supposed to be over by the weekend, so I'm trying to soak it all up now, and on my way home I stopped and bought myself flowers that I can enjoy even when the weather gets cold again. Spring really is my favourite season. 

What about you? I hope it's sunny where you are!

4 comments:

 1. Super flot jakke! Vi glæder os vist alle til ikke at skulle pakkes ind i hue, vanter og tykke vinterjakker, men derimod at kunne tage de små jakker på igen ;-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, det er altid skønt når vejret vender! :-D

   Delete
 2. Hvor er den jakke bare fin 😊 Og er vild med dine sko!

  ReplyDelete
 3. Så fint, særligt ringen og blazeren er lige mig!

  - Anne

  ReplyDelete