Mar 2, 2014

Happy 4th birthday Sticky Sweet Danish!
I dag fylder bloggen 4 år! Det er helt vildt at tænke på, at den nu har været en del af mit liv i så lang tid - men samtidigt med, kan jeg heller ikke forestille mig et liv uden. Jeg har sammensat nogle collager med outfits igennem årene, og det er godt nok sjovt at se ved siden af hinanden. Man kan se en helt klar udvikling i min stil, samt følge vægttab, vægtøgning, forskellige hårfarver og frisurer, forkærlighed for de samme hatte, sko og tasker osv. Det er ret skægt! Jeg kunne vildt godt tænke mig at høre, hvor længe I har fulgt med - er der nogle af jer der kan huske de allerførste outfits? Jeg er også nysgerrig efter at høre, hvad det lige var der gjorde at I blev hængende, da I fandt min blog første gang?

For at fejre de fire fantastiske år, og for at takke alle jer søde læsere, nye som gamle, vil jeg i marts udlodde fire forskellige præmier. Den første konkurrence starter i morgen, så husk at kigge forbi!

Tusind tak til alle jer der læser med derude, uden jer ville bloggen helt sikkert ikke have levet så længe. Så hvad siger I, tager vi lige 4 år mere?

------------------------------------------------------------------------------------------

Today the blog turns 4! It's crazy to think that it's been a part of my life for so long now, but on the other hand, I couldn't imagine a life without it. I've made some collages with outfits throughout the years, and I think it's so cool seeing them next to each other. You can see a definite development of style, as well as you can follow weightloss, weightgain, different hair colours and -cuts, a love of the same hats, shoes and bags etc. It's pretty funny! I'd love to hear how long you've been a follower - can any of you remember the first outfits? I'm also curious to know, what made you stick around when you discovered my blog?

To celebrate the four fantastic years, and to thank all you lovely readers, new as well as old, I'll do four giveaways in March. The first one is coming up tomorrow, so remember to stop by!

Thanks a million to everyone who reads my blog, without you it probably wouldn't have survived this long. What do you say, here's to 4 more years?

18 comments:

 1. Hej. Sælger du nogle gange på Trendsales?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ikke på trendsales, men på tictail. Dog er den midlertidigt lukket. Jeg skriver på min blog og facebookside, når jeg åbner den igen :-)

   Delete
 2. Happy birthday! I wish there are many years to come. :) I've bee following you at least 3,5 years (cannor remember exactly). This is the time when I also found other foreign blogs. Your personal style hit me hard and still does since I'm a rock chic myself. I think there are many excellent plus-size blogs but most of them seems to represent more classic style, bold colours, prints etc. which I don't personally wear. For me your blog has been positively different. Quite often you also wear pieces I've been eyeing online and it has been beneficial to see how clothes really look on someone and how is the sizing.

  I like your blog the way it is now but I wouldn't mind more personal blog either and hearing more about your life in general. I would also enjoy seeing more photos of Denmark and Copenhagen but I do realize if you and other style bloggers prefer keeping your personal life outside of your blogs. :)

  Once again, congratulation and keep up the good work!

  Greetings from Finland, ceaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks so much for the kind words! I'm so happy that you've been around for so long!!! I don't think I'll ever include personal posts on a regular basis, but maybe I'll do some once in a while :-) Thanks again! xxx

   Delete
 3. Hej Rikke
  Hold nu kæft du har meget lækkert tøj... :D
  Stort tillykke med bloggens fødselsdag :) Jeg har fulgt dig i ca 1 1/2 år, og blev ved med at følge dig, fordi vi har lidt den samme stil, så kigger på dig for at få inspiration :)
  Du kommer med med gode tips og så virker du rigtig sød :)
  Og ja sku 4 år mere :D
  Mia

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Mia,
   tusind tak! Jeg er glad for at høre, at du kan finde inspiration på min blog. Tak fordi du følger med, og tusind tak for de søde ord <3

   Delete
 4. Happy bloganniversary! You are such an inspiration!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much, babe - as are you! <3

   Delete
 5. Hell yeah vi tager MANGE år fremover!!
  Stort tillykke med dagen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusind tak, Linds! Jeg er glad for at du er klar på flere år ;-)

   Delete
 6. Tillykke med dagen for bloggen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusind tak, Samantha, og tak fordi du læser med! :-)

   Delete
 7. Jeg kan aldrig få lov at kommentere fra min tlf - det er SÅ irriterende. Og så tit sidder jeg ikke ved en stationær ;)
  Nå men stort tillykke med bloggens fødselsdag. Jeg har fulgt med i nogle år (du havde i hvert fald rødt hår) men kommenterer sjældent, da det er død besværligt…. Vi har ikke rigtig samme stil, men syntes du er så sød (blev så overvældet da jeg mødte dig i Zizzi en gang) og mega modig :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Susse, jeg kan godt huske dig! Det var vildt hyggeligt :-) Tusind tak for de søde ord. Det lyder da drøntræls at du har besvær med at kommentere via telefonen, det oplever jeg ikke selv, så jeg ved ikke, hvad jeg kan stille op, desværre!

   Delete
 8. Tillykke med bloggens fødselsdag! :)
  Jeg begyndte, at følge med fordi du inspirerede mig helt vildt til at turde være mig selv! Efterhånden som jeg læste dine indlæg fik jeg selv et højere selvværd og det har også hjulpet mig til, at finde viljestyrken frem og tabe mig!
  Tak for al den fantastiske inspiration :D Jeg fortsætter med at følge de næste mange år!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvor er det dejligt at høre, Dottie. Tusind tak for de søde ord, og fordi du læser med! <3

   Delete