Mar 5, 2014

More Issues Than Vogue

Sweatshirt: ebay // Zebra Striped Jeans: Zizzi (gifted for review) // Boots: Steve Madden // Bandana: ebay // 
Slim Rings: Pilgrim // Oval Rings: H&M // Hammered Ring: Glitter // Nailpolish: OPI "You're Such A Budapest"

Her får I et supercasual outfit fra i går, hvor jeg var et smut på Strøget med min veninde. Det var egentlig ikke meningen at jeg skulle købe noget, men det endte alligevel med en ny ring i ægte sølv, som var sat ned med 70%, og et nyt cover til min iPhone (som i virkeligheden nærmere trænger til en ny skærm). Både sweatshirten og bukserne er nye og kom med posten i forgårs. Sweatshirten har jeg bestilt over ebay, det er en 2XL, og den er rigelig stor. Jeg kunne have nøjedes med en XL, men jeg ville gerne have den oversize, da jeg har lidt forskellige stylingideer til den. Bukserne har jeg fået af Zizzi, og de sidder helt fantastisk. De har et dejlig stretch, og er måske en smule i den større ende - så hvis I ligger imellem to størrelser, skal I tage den mindste. Jeg kunne godt have ønsket mig at de var endnu smallere ved anklerne, men det er bare en personlig præference. Jeg elsker dog zebrastriberne, som lader til at være lidt af en trend dette forår. Hvad siger I til det, er I hoppet på zebrastriber endnu?

---------------------------------------------------------------------------------------------

Here's a super casual outfit from yesterday, where I went shopping with a friend. I wasn't supposed to buy anything, but I ended up getting a sterling silver ring that was 70% off, and a new cover for my iPhone (which actually needs a new screen to be honest). Both the sweatshirt and the jeans are brand new, and came in the mail on Monday. The sweatshirt is from ebay and I got it in a size 2XL, which made it more than big enough. I could've made due with an XL, but I wanted it oversized as I have different styling ideas for it. The jeans were gifted by Zizzi, and they fit like a glove. They have a great stretch to them, and might be a little on the larger side - so if you're in between two sizes, get the smallest one. I would've liked them to be tighter around the ankles, but that's just a personal preference. I do love the zebra stripes though, which seem to be a bit of a trend this spring! What do you say, have you embraced them yet?

7 comments:

  1. Synes måske godt de der bukser kunne tåle at blive stylet med lidt pink! :-P

    ReplyDelete
  2. `That jumper needs to get in my life, TODAY <3

    ReplyDelete
  3. I know right? Seems like everyone's in love with it, and I don't blame them. Thinking about getting a t-shirt, too! <3

    ReplyDelete